ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός, μεταγραφές: Πεντρόζο και Γιοκέ τα πρώτα χτυπήματα των Βοιωτών

Λεβαδειακός, μεταγραφές: Πεντρόζο και Γιοκέ τα πρώτα χτυπήματα των Βοιωτών
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της, με τους Φαμπρίτσιο Πεντρόζο και Κέβιν Γιόκε να είναι πλέον αποκτήματα της ομάδας ενόψει της ανόδου στην Stoiximan Super League.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός γνωστοποίησε τα πρώτα της μεταγραφικά αποκτήματα, τους Φαμπρίτσιο Πεντρόζο και Κέβιν Γιοκέ ενόψει της επιστροφής του συλλόγου στην Stoiximan Super League.

Πιο αναλυτικά, οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την Παρασκευή (24/5) την έναρξη της συνεργασίας τους από την 1η Ιουλίου του 2024 με τον Φαμπρίτσιο Πεντρόζο, Αργεντινό εξτρέμ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει το εξής: Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της από 1/7/24 με τον ποδοσφαιριστή Φαμπρίτσιο Πεντρόζο.

Γεννημένος στις 6/11/92 στο Ελντοράντο, ο Αργεντινός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, έχοντας ξεχωρίσει και τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕΛ, μετρώντας συνολικά 18 γκολ και 15 ασίστ σε 57 εμφανίσεις.

Από τους κορυφαίους παίκτες και του φετινού πρωταθλήματος o Πεντρόζο, ολοκληρώνοντας με 11 γκολ και 2 ασίστ σε 30 παιχνίδια.

Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Σαν Λορέντσο, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην πατρίδα του με τις Αλμάγκρο, Αλντοσίβι, Ατλάντα, Κρουσέρο ντελ Νόρτε και τη Δε Στρόνγκεστ της Βολιβίας.

Bienvenido Fabricio!

Η οικογένεια του Λεβαδειακού σε καλωσορίζει και σου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Γιοκέ, το πρώτο "χτύπημα" των Βοιωτών

Την Τετάρτη (22/5), η ΠΑΕ Λεβαδειακός γνωστοποίησε επίσης και την πρώτη της μεταγραφική κίνηση για την επικείμενη άνοδο στην Stoiximan Super League με την απόκτηση του Κέβιν Γιοκέ, μεσοεπιθετικού από την Γαλλία.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε: " Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή της για τη νέα σεζόν, τον Κέβιν Γιοκέ.

Γεννημένος στις 23/6/96, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, προερχόμενος από μία εξαιρετική σεζόν στη Superleague 2 με τη φανέλα του Αιολικού.

Ο Γιοκέ μέτρησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο 31 συμμετοχές με 3 γκολ και 10 ασίστ, όντας από τους κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα προκάλεσαν το ενδιαφέρον από πολλές ακόμα ομάδες που έκαναν πορεία πρωταθλητισμού κατά τη διάρκεια της σεζόν στη Superleague 2 και στους δύο ομίλους!

Στην πατρίδα του αγωνίστηκε επίσης με τις φανέλες των Paris SG B’ και Le Mans FC, πριν έρθει στη χώρα μας για πρώτη φορά το 2021.

Βienvenu Kévin, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! "

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ