ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Οι Βοιωτοί θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους στο Καραϊσκάκης

Λεβαδειακός: Οι Βοιωτοί θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους στο Καραϊσκάκης

Ο Λεβαδειακός θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (20/10, 16:00) αφού ο Ολυμπιακός παραχώρησε τη Θύρα 27 στους Βοιωτούς.

Ο Λεβαδειακός θα έχει τη στήριξη του κόσμου του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Όπως ανακοίνωσαν οι Βοιωτοί, οι κάτοχοι του Conference League τους παραχώρησαν τη Θύρα 27 για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

"Για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο Στάδιο ‘’Γ. Καραϊσκάκης’’ την Κυριακή 20/10 και ώρα 16:00, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι θα διατεθεί η θύρα 27 για την εξυπηρέτησή τους.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η διαδικασία εισόδου δε διαφέρει από αυτήν των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας μας. Μετά την αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ο κάθε φίλαθλος πρέπει υποχρεωτικά να προχωρήσει σε ταυτοποίηση στο Gov.gr Wallet, καθώς η είσοδος στο γήπεδο, βάσει του νέου Νόμου, γίνεται αποκλειστικά μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Υπενθυμίζουμε ότι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας αποτελεί καταλυτικής σημασίας, όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για την αποφυγή κινδύνων τιμωρίας της ομάδας".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ