STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-0

Λεβαδειακός-Πανθρακικός 2-0
μπουσι

Με 2 γκολ του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο, ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη που επιθυμούσε επικρατώντας 2-0 του Πανθρακικού

Οι παίκτες του Μομτσίλο Βούκοτιτς, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησαν της ομάδα της Κομοτηνής, που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς.
Οι απώλειες που είχε ο Πανθρακικός στοίχησαν τελικά στους φιλοξενούμενους, που υπέστησαν την δεύτερη εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Λεβαδειακός διατήρησε το αήττητο στην έδρα του και σκόραρε μετά από τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς γκολ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός(Μομτσίλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν, Τριποτσέρης, Ζησόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Κιάσσος, Γκεοργκίεφ(46' Μπασαλά), Ανδράλας(72'Καψής), Λεονάρντο, Μπούσι(66'Βασιλείου), Ντιμπαλά

Πανθρακικός(Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Βελάσκο, Ρομπίνιο, Ζαπρόπουλος(44' Αγγελόπουλος), Κλεμέντ, Κωνσταντινίδης, Κανωτίδης, Ολίσε, Ενρίκες(60'Γήττας), Ριέρα, Ντιαλό

Διαιτητής: Χ. Ζωγράφος (Αθηνών)
Με μια ματιά
Ο Λεβαδειακός επιζητούσε περισσότερο τη νίκη ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης, οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Μοντόγια, ήθελαν τη νίκη και την διατήρηση του αήττητου στην έδρα τους.

Ο Πανθρακικός παρατάχθηκε με απουσίες και τα βρήκε σκούρα στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν ο Λεβαδειακός πίεσε και απείλησε με γρήγορο γκολ τους φιλοξενούμενους.

Ο Εμεράν απείλησε μόλις στο 2', με σουτ το οποίο πέρασε άουτ. Επτά λεπτά αργότερα, ο Λεβαδειακός, φάνηκε για δεύτερη φορά επικίνδυνος με τον Ντιμπαλά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πριν προλάβει να φανεί επικίνδυνος για την εστία του Βρονταρά, ο Ζαπρόπουλος απεσόβησε τον κίνδυνο.

Η επιθετική πρωτοβουλία των γηπεδούχων εντείνονταν και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα, ο Βρονταράς δεν έκανε σωστή εκτίμηση της μπάλας στο σουτ του Μπούσι, η οποία πέρασε λίγο έξω από την εστία του.

Ο Πανθρακικός είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και έκανε αισθητή την παρουσία του για πρώτη φορά στο μισάωρο, όταν ο Ριέρα συνεργάστηκε με τον Ντιαλό, αλλά την προσπάθεια των παικτών του Πανθρακικού πρόλαβε και έδιωξε ο Τριποτσέρης.

Οι Ντιμπαλά και Κιάσσος, ως κύριοι εκφραστές τις επιθετικής πρωτοβουλίας των γηπεδούχων, προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο, να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα του Πανθρακικού. Με διπλή ζώνη άμυνας και με μεγάλες μπαλιές, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν τους Ντιαλό και Ριέρα.

Ο Λεονάρντο απείλησε για τελευταία φορά την εστία του Βρονταρά στο πρώτο ημίχρονο στο 33', όταν το φάουλ που εκτέλεσε έφυγε λίγο άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε αμείωτος και στην επανάληψη. Ούτε η μορφή τους ματς άλλαξε, με τον Λεβαδειακό να υπερέχει του Πανθρακικού.

Η δικαίωση για τον Λεβαδειακό ήρθε στο 72' με με κεφαλιά του Λεονάρντο μετά από σέντρα του Ντιμπαλά. Το τελικό χτύπημα και την εξασφάλιση της νίκης για τον Λεβαδειακό έδωσε ξανά ο Βραζιλιάνος με σουτ έξω από την περιοχή και τον Βρονταρά να κάνει κακή εκτίμηση της μπάλας.
Συνέντευξη Τύπου
Μόμτσιλο Βούκοτιτς (Λεβαδειακός): " Ηταν πολύ μεγάλη νίκη, όχι μόνο για τους βαθμούς, αλλά και για την ψυχολογική ένεση που παίρνουμε, πριν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Λάρισα. Μπορέσαμε και ξεπεράσαμε τα προβλήματα, που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα και έχουμε πολύ καλή πορεία στην έδρα μας, κάτι που φαίνεται από το ένα γκολ, που έχουμε δεχτεί. Θέλουμε να πάμε στη Λάρισα για αποτέλεσμα για να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε προβλήματα και δεν επιβάλαμε το ρυθμό μας. Στο δεύτερο βρήκαμε τον τρόπο να παραβιάσουμε την εστία του Πανθρακικού, που κάθε κάθε άλλο παρά τυχαία βρίσκεται ψηλά. Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα αναφορικά με την παραμονή μας. Στην έδρα μας καταφέρνουμε και ξεπερνάμε τις δυσκολίες, εκτός δεν συμβαίνει το ίδιο και γι' αυτό έχουμε κατακτήσει μόλις ένα βαθμό. Θέλουμε έναν παίκτη που να έχει το εύκολο γκολ

".

Εμίλιο Φερέρα (Πανθρακικός): " Οπως κυλούσε το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πήγαινε για 0-0. Αμυντικά δουλέψαμε αρκετά καλά, αν εξαιρέσουμε τις φάσεις των γκολ και κάποιες μικροευκαιρίες, δεν κινδυνέψαμε. Εγινε παιχνίδι κέντρου, επιθετικά δεν ήμασταν καλοί και δεν δημιουργήσαμε φάσεις".
Όλα τα λεφτά...
Η καλή αγωνιστική παρουσία των γηπεδούχων που αναζήτησαν τη νίκη μετά μανίας σε ορισμένα διαστήματα και δικαιώθηκαν.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την κακή αγωνιστική ημέρα που βρέθηκαν οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με απουσίες αλλά και αμυντικές διαθέσεις, έχοντας μοναδικό σκοπό την αποφυγή της ήττας.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Μομτσίλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Εμεράν, Τριποτσέρης, Ζησόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Κιάσσος, Γκεοργκίεφ, Ανδράλας, Λεονάρντο, Μπούσι, Ντιμπαλά
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Εμίλιο Φερέρα): Βρονταράς, Βελάσκο, Ρομπίνιο, Ζαπρόπουλος, Κλεμέντ, Κωνσταντινίδης, Κανωτίδης, Ολίσε, Ενρίκες, Ριέρα, Ντιαλό
1' Έναρξη αγώνα
2' Σουτ Λεβαδειακός Εμεράν
6' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Ανδράλας
9' Ευκαιρία Λεβαδειακός
Ο Ντιμπαλά μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά πρόλαβε ο Ζαπρόπουλος και έδιωξε τον κίνδυνο.
14' Ευκαιρία Λεβαδειακός
Σε σουτ του Μπούσι, ο Βρονταράς έχασε τον έλεγχο της μπάλας, η οποία πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
25' Σχόλιο
Ο Λεβαδειακός έχει την υπεροχή στον αγώνα.
30' Ευκαιρία Πανθρακικός
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσίας του στο γήπεδο, όταν ο Ριέρα συνεργάστηκε με τον Ντιαλό, πρόλαβε ο Τριποτσέρης και έδιωξε την μπάλα.
33' Φάουλ Λεβαδειακός
Ο Λεονάρντο έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Βρονταρά.
43' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός Αγγελόπουλος
Ο Ζαπρόπουλος εκτός αγώνα.
44' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Κωνσταντινίδης
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Μπασαλά
Ο Γκεοργκίεφ εκτός αγώνα.
48' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Βελάσκο
49' Σουτ Λεβαδειακός Ντιμπαλά
56' Κόρνερ Πανθρακικός
60' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός Γήττας
Ο Ενρίκε εκτός αγώνα.
65' Φάουλ Λεβαδειακός
Ο Λεονάρντο έστειλε την μπάλα πάνω στο τείχος των παικτών του Πανθρακικού.
66' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Βασιλείου
Ο Μπούσι εκτός αγώνα.
71' Γκολ Λεβαδειακός Λεονάρντο
Σε σέντρα του Ντιμπαλά, ο Λεονάρντο με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.
72' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Καψής
Ο Ανδράλας εκτός αγώνα.
77' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός Βιντάλ
Ο Κωνσταντινίδης εκτός αγώνα
80' Δοκάρι Λεβαδειακός
Ο Λεονάρντο με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάτρι του Βρονταρά.
81' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Καψής
84' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μπλάζιτς
84' Γκολ Λεβαδειακός Λεονάρντο
Ο Βραζιλιάνος άσος με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
90' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης

























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ