ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός προς τους παίκτες για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού: "Καμία νίκη δεν έχει σημασία χωρίς τις γυναίκες της ζωής μας δίπλα μας"

Λεβαδειακός προς τους παίκτες για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού: "Καμία νίκη δεν έχει σημασία χωρίς τις γυναίκες της ζωής μας δίπλα μας"
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός θέλησε μέσα από ένα συγκινητικό email που έστειλε προς τους παίκτες της ομάδας να τους δείξει ότι το ποδόσφαιρο είναι δευτερευούσης σημασίας μπροστά στα σημαντικά της ζωής, που είναι η υγεία.

Η 25η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα κατά τον καρκίνο του μαστού, με τον Λεβαδειακό να θέλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τον τρόπο που προσπάθησε να επικοινωνήσει στους παίκτες της ομάδας το πόσο σημαντική είναι η υγεία των γυναικών της ζωής τους.

Η ομάδα της Βοιωτίας επέλεξε να στείλει ένα email στους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, στο οποίο τονίζεται ότι "καμία νίκη δεν έχει σημασία χωρίς αυτές δίπλα μας".

Αγαπητοί ποδοσφαιριστές,

όπως φροντίζετε καθημερινά να προστατεύετε το σώμα σας με σωστή προπόνηση και πειθαρχία, είναι σημαντικό να φροντίζετε και τις γυναίκες της ζωής σας, υπενθυμίζοντάς τους να κάνουν τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

Στις μητέρες σας, στις συντρόφους σας, στις φίλες σας, στις αδερφές σας, στις κόρες σας - σε όλες αυτές που σας στηρίζουν και σας δίνουν δύναμη σε κάθε αγώνα.

Γιατί καμία νίκη δεν έχει σημασία χωρίς αυτές δίπλα μας.

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί στη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Γίνε το στήριγμά τους και θύμισέ τους να φροντίζουν την υγεία τους!", αναφέρει χαρακτηριστικά το email της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ