ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λεβαντόβσκι: Έπιασε τον θρυλικό Γκερντ Μίλερ, στην 4η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στα πέντε τοπ πρωταθλήματα

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League soccer match between Barcelona and Young Boys at the Lluis Companys Olympic Stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 1, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League soccer match between Barcelona and Young Boys at the Lluis Companys Olympic Stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 1, 2024. (AP Photo/Joan Monfort) @2024 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σκόραρε δις κόντρα στην Σεβίλλη και ανέβηκε στην 4η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με απολογισμό 365 γκολ, όσα είχε πετύχε και ο θρυλικός Γκερντ Μίλερ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έδειξε την κλάση του στην Bundesliga με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν και τα τελευταία χρόνια το δείχνει και στην La Liga με την Μπαρτσελόνα, με το βράδυ της Κυριακής να βρίσκει τον Πολωνό δεινό στράικερ να βάζει ακόμη ένα σπουδαίο παράσημο στο παλμαρέ του.

Με τα δύο γκολ του πέτυχε στο εμφατικό 5-1 επί της Σεβίλλης είναι πλέον στην 4η θέση μαζί με τον Γκερντ Μίλερ, όσον αφορά στους σκόρερ όλων των εποχών στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλια, Γαλλια), έχοντας πλέον 365 σε σύνολο 463 αγώνων (ο θρυλικός Γερμανός είχε χρειαστεί 427 ματς).

Το εντυπωσιακό είναι πως χρειάζεται μόλις δύο για να ξεπεράσει τον Τζίμι Γκριβς και να βρεθεί μόνος στην τρίτη θέση αυτής της τιμητικής λίστας, με τις δύο πρώτες θέσεις να ανήκουν στον Λιονέλ Μέσι (496) και τον Κριστιάνο Ρονάλντο (495) που παίζουν πλέον σε ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία αντίστοιχα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ