ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Λεβερκούζεν: Εφικτή η κατάκτηση του Champions League σύμφωνα με τον CEO της ομάδας Φερνάντο Κάρο

IMAGE DISTRIBUTED FOR BAYER CONSUMER HEALTHCARE -  Dave Tomasi, right, President of Bayer North America, hosts Bayer 04 Leverkusen CEO Fernando Carro, center, and team ambassador and former defender Jens Nowotny, as the club embarks on its historic U.S. trophy tour, with the Supercup, Bundesliga and DFB Pokal trophies, at Edge in New York, Thursday, Sept. 12, 2024. (Diane Bondareff/AP Content Services for Bayer Consumer Healthcare)
Ο CEO της Λεβερκούζεν Φερνάντο Κάρο. @2024 DIANNE BONDAREFF/AP IMAGES

Ο CEO της Μπάγερ Λεβερκούζεν Φερνάντο Κάρο είναι αισιόδοξος πως η δυναμική που έχει αναπτύξει η ομάδα επί των ημερών του Τσάμπι Αλόνσο καθιστά εφικτό τον στόχο της κατάκτησης του Champions League.

Με τον Τσάμπι Αλόνσο στο τιμόνι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο σύλλογος διανύει μία φανταστική πορεία, έχοντας κατακτήσει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ επίσης βρέθηκε στον τελικό του Europa League απέναντι στην Αταλάντα την περασμένη σεζόν.

Με βάση τα τρόπαια, αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αυτά τα δύο χρόνια ο CEO της Λεβερκούζεν Φερνάντο Κάρο υποστήριξε πως η ημέρα που το Κύπελλο του Champions League θα κοσμεί την τροπαιοθήκη του συλλόγου δεν είναι απλά ένα όνειρο, αλλά ένας εφικτός στόχος.

Ο ίδιος δήλωσε πως πολλοί θεωρούν πως η ομάδα δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει την μέχρι τώρα τεράστια επιτυχία της. Παρόλα αυτά, ο ίδιος έχει την πεποίθηση πως οι ασπιρίνες έχουν όλα τα φόντα για να πετύχουν αυτό τον στόχο και τόνισε πως ο σύλλογος έχει βρεθεί ήδη μία φορά στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το 2002, ο οποίος έληξε με νίκη 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γλασκώβη.

TAGS ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ