ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λευκή ισοπαλία με τη Σιένα

Λευκή ισοπαλία με τη Σιένα
Μιχαηλίδης

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην Ιταλία, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τη Σιένα.

Η ομάδα του Περιστερίου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία των Ιταλών. Στο 41΄η Σιένα πάντως κέρδισε πέναλτι που έγινε από τον Μαρσέλο Ολιβέιρα.
Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο πολύπειρος Κέζα αλλά ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έπεσε εντυπωσιακά στη γωνία του και απέκρουσε. Στο 25’ να σημειωθεί ότι δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου σε καθαρή ανατροπή του Σίριο Ολιβάρες από αμυντικό της Σιένα μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη , ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 62’ όταν το δυνατό αριστερό σουτ του Σάντσεθ χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της ιταλικής ομάδας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ανδριόλας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μακαρόνε.

Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος με την ακόλουθη ενδεκάδα: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Γεωργίου, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Ρόβας, Ρέγες, Σίριο, Λουτσιάνο, Λαζανάς. Στην επανάληψη η ομάδα του Περιστερίου έπαιξε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Ανδριόλας(70΄ Ράμος), Κάστρο, Τρέχο, Ανατολάκης, Κριπιντήρης, Μέζα, Μαρίνος, Σάντσεθ, Παγώνης, Ιωάννου Μαγκντί.

ΣΙΕΝΑ: Ελευθερόπουλος, Μπερτότο, Γκρίμι, Κοντρέα, Πορτανόβα, Λόρια, Φρυκ, Βεργκασόλα, Μακαρόνε, Γκαλόπα, Κέζα. Η σύνθεση του β’ μέρους: Μανίγκερ, Τσιφάνια, Βερόν(55ʼ’ Εσπόζιτο), Γκρίμι( 62’ Τελάντζαρι), Λόρια, Λουκαρέλι(62’ Ρόσι), Καλίν, Τζαρολίν, Κόρβια(62’ Λουκατέλι, Μπέτζελιε, Μακαρόνε.

Στην Ισπανία ο Μερίνο

Άδεια από τη διοίκηση εξασφάλισε ο Ρομπέρτο Μερίνο για να μεταβεί πάλι στην Ισπανία. Ο Περουβιανός μέσος που ήταν στη Νόρτσια μαζί με την ομάδα, αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και σήμερα αναχώρησε από την ιταλική πόλη, προκειμένου μέσω Αθήνας να βρεθεί κοντά στους οικείους του.










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ