ΑΡΗΣ

"Λευκή" ισοπαλία στο τελευταίο φιλικό

"Λευκή" ισοπαλία στο τελευταίο φιλικό
Άρης-φωτογράφηση

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχτηκε ο Άρης κόντρα στην Βαλτσέα, στο τελευταίο φιλικό του στην Αυστρία

Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκαν κουρασμένοι από τη σκληρή προετοιμασία, οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο ματς, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία αφενός γιατί ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια (είχαν μάλιστα και δεκάρι σε κεφαλιά του Γκαρσία στο 45'), και αφετέρου γιατί βρήκαν απέναντί τους τον εκπληκτικό γκολκίπερ Περιάνου.
Η μεγαλύτερη μάλιστα ευκαιρία για τους "κίτρινους" να ολοκληρώσουν νικηφόρα τα φιλικά τους στην Αυστρία χάθηκε στο 86ο λεπτό, με τον Χαβίτο να μην καταφέρνει από την άσπρη βούλα να νικήσει τον Περιάνου.

Η σύνθεση του Άρη: Κέλεμεν (46΄ Σηφάκης), Γιάχιτς, Ρομπέρζ (60΄ Κουλουχέρης), Λέμπο (46΄ Βανγκέλι), Αουρέλιο (70΄ Καράμπελας), Γκαρσία (46΄ Νεμπεγλέρας), Μπατιόν (46΄ Πρίττας), Κάλβο (46΄ Χαβίτο), Τιάγκο Ζεντίλ (46΄ Βλοντάρτσικ), Ρεγκέιρο (46΄ Φελίπε), Κόκε (60΄ Παπάζογλου).

Η σύνθεση της Βαλτσέα: Περιάνου, Ντίνου, Βίζα, Βατάβου, Φακούντο, Πόπα, Λαμπούν, Ρόσκα, Σίτσου, Λούκα, Μίρνες.

Ερνάντεθ: "Τα παιδιά είναι αρκετά κουρασμένα"

Στην κόπωση από τη σκληρή προετοιμασία απέδωσε ο Κίκε Ερνάντεθ την έλλειψη ρυθμού που είχε η ομάδα του στο τελευταίο φιλικό.

"Εχουμε θετικές εντυπώσεις από το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου προετοιμασίας μας. Σήμερα είχαμε αρκετή κατοχή, κάτι που ήταν βασικός μας στόχος.

Μας έλειψε λίγο ο ρυθμός, η ταχύτητα. Τα παιδιά είναι αρκετά κουρασμένα. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη θα ξεκουραστούμε λίγο και όλα θα είναι καλά", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, ενώ ερωτηθείς για την αδυναμία που φανερώνει η ομάδα να εκτελεί με επιτυχία πέναλτι απάντησε: "Σημασία έχει να τα βάζουμε στις επίσημες υποχρεώσεις μας".

* Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της ομάδας τους Άρη στις εγκαταστάσεις του Ζέεφελντ, καθώς ακολουθούν οι υποχρεώσεις στο Κύπελλο UEFA.

* Τη Δευτέρα 4 Αυγούστου (1 το μεσημέρι) θα πραγματοποιηθεί στο ARIS MEGASTORE η επίσημη παρουσίαση των νέων αγωνιστικών εμφανίσεων της περιόδου 2008-09, αλλά και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των "κιτρίνων".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ