ΑΓΓΛΙΑ

Λιγκ Καπ στα πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουν.

Λιγκ Καπ στα πέναλτι η Μάντσεστερ Γιουν.
μπέντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Λιγκ Καπ Αγγλίας, κερδίζοντας στα πέναλτι με 4-1 την Τότεναμ στο "Γουέμπλεϊ" (videos)

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση δεν υπήρχε σκορ, ενώ οι "κόκκινοι διάβολοι" ουσιαστικά πήραν το τρόπαιο χάρη στην απόκρουση του Φόστερ στην εκτέλεση πέναλτι του Ο'Χάρα, αλλά και στην άστοχη εκτέλεση του Μπέντλεϊ.
Η καλύτερη ευκαιρία στην κανονική διάρκεια ήρθε στο 93', όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε εξαιρετική προσπάθεια από δεξιά μπήκε στην περίοχη και απέφυγε δύο αμυντικούς, όμως μετά το σουτ η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Εουρέλιο Γκόμες.

Όσον αφορά στην παράταση, στα τελευταία λεπτά λίγο έλειψε να ανοίξει κάποια ομάδα το σκορ, όμως ο Φόστερ απέκρουσε με τα πόδια το κοντινό πλασέ του Ντάρεν Μπεντ στο 116', τρία λεπτά αργότερα στην άλλη άκρη του γηπέδου ο Εβρά έπιασε εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η εξέλιξη των πέναλτι:

Μ: Γκιγκς... Γκολ (1-0)
Τ: Ο'Χάρα... Απόκρουση Φόστερ (1-0)
Μ: Τέβες... Γκολ (2-0)
Τ: Τσόρλουκα... Γκολ (2-1)
Μ: Κρ. Ρονάλντο... Γκολ (3-1)
Τ: Μπέντλεϊ... Άουτ (3-1)
Μ: Άντερσον... Γκολ (4-1)

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.: Φόστερ, Ο'Σέι (76' Βίντιτς), Έβανς, Ρίο Φέρντιναντ, Εβρά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Σκόουλς, Γκίμπσον (91' Γκιγκς), Νάνι, Τέβες, Γουέλμπεκ (56' Άντερσον).
ΤΟΤΕΝΑΜ: Εουρέλιο Γκόμες, Τσόρλουκα, Ντόσον, Κινγκ, Ασού-Εκοτό, Λένον (102' Μπέντλεϊ), Τζίνας (98' Μπέιλ), Ζοκορά, Μόντριτς, Ντάρεν Μπεντ, Παβλιουτσένκο (65' Ο'Χάρα).



Μάντσεστερ Γ. - Τότεναμ































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ