ΙΩΝΙΚΟΣ

Λιγοστεύουν οι απουσίες

Λιγοστεύουν οι απουσίες
Ερναντο

Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού

Στη προπόνηση της Πέμπτης πήρε κανονικά μέρος και ο νεαρός Μανώλης Κωλέτσης, ο οποίος απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική ομάδα των Νέων, ενώ ο Ευθύμης Κοτίτσας «έβγαλε» για δεύτερη ημέρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης και θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου για το ματς της Κρήτης.
Αντίθετα, ο προπονητής του Ιωνικού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ξενίδη και Νατσούρα, οι οποίοι ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς επίσης και τους εγχειρισμένους Κωνσταντινίδη και Καντιμοίρη, καθώς και τον Πουλόπουλο, που έχει συμπληρώσει κάρτες, αλλά και τον Βουρεξάκη ο οποίος έχει τιμωρηθεί από τη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα.

Τα ευχάριστα για τον προπονητή του Ιωνικού είναι ότι επανέρχονται ο Παβιό, που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και οι Ερνάντο, Φανγκουέιρο που ήταν τραυματίες και αποθεραπεύτηκαν. Η προετοιμασία των παικτών του Ιωνικού θα συνεχιστεί αύριο, ενώ το Σάββατο το πρωί θα γίνει προπόνηση ελαφριάς μορφής και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.


TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ