ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λίνεν: "Χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ"

Λίνεν: "Χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ"
λινεν πανηγυρικο

Ο Πανιώνιος μετά την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, ετοιμάζεται πλέον για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ

« Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε την 5η θέση και μας εξασφαλίζει τουλάχιστον τη συμμετοχή μας στο Ιντερτότο. Αύριο αγωνιζόμαστε με την ΑΕΚ στον πρώτο από τους έξι αγώνες των playoff χωρίς άγχος, με στόχο να είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε».

Πολλά προβλήματα
Στον αγωνιστικό τομέα πάντως τα προβλήματα είναι σημαντικά καθώς ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τζιμπούρ, Κουμορτζί, Ντιαβαρά, Μπερτέ, Πλασκόνι όπως και τον τιμωρημένος Μανιάτη. Έτσι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο με τον Μάκο πιθανότατα να πηγαίνει σε ρόλο κεντρικού αμυντικού δίπλα στον Μαϊστόροβιτς.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Έβαλντ Λίνεν για τον αγώνα αποτελείται από του παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Κρέσιτς, Γιάννου, Φακίνος, Τζαβέλας, Σκούφαλης, Καπετάνος, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Μάκος, Ριμπέιρο, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Κοντοές, Γουσούλης, Νικολάου, Σιαλμάς, Χετεμάι και Χούτος.

Μίλαν Junior Camp

Στο μεταξύ το FAMILY SPORTS CLUB, με την υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και σε συνεργασία με την Ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα A.C. MILAN, διοργανώνουν για 1η φόρα στην Αθήνα το Διεθνές Milan Junior Camp 2008. Την Τετάρτη 23 Απριλίου 2008 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου στο Family Sports Club.

Το πάνελ ομιλητών απαρτίζουν οι: Ντανιέλ Μασάρο (υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Μίλαν), Φρανσέσκα Πιέτρα (μάνατζερ μάρκετινγκ της Μίλαν), Μάρκο Σχέμπρι (Γενικός διευθυντής του Παγκοσμίου Καμπ), Ρενέ Κοέν(συνεργάτης του αθλητικού κέντρου του Πανιωνίου).

Στα πλαίσια της Συνέντευξη Τύπου θα γίνει και η παρουσίαση του τροπαίου Champion League, που κατέκτησε η Μίλαν στον τελικό της Αθήνας.










TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ