PREMIER LEAGUE

Λιντς - Λέστερ 1-4: Με τεσσάρα στη δεύτερη θέση οι αλεπούδες

Ο Τίλεμανς σκοράρει στο ματς Λιντς - Λέστερ για την Premier League και πανηγυρίζει
Ο Τίλεμανς σκοράρει στο ματς Λιντς - Λέστερ και πανηγυρίζει AP PHOTO/JON SUPER

Η Λέστερ έκανε το τέσσερα στα τέσσερα εκτός έδρας υποχρεώνοντας την Λιντς στη μεγαλύτερη φετινή της ήττα με 4-1 και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Premier League.

Η Λέστερ σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Premier League μετά την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της με 4-1 επί της Λιντς εκτός έδρας. Οι αλεπούδες που έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα εκτός έδρας έφτασαν τους δεκαπέντε βαθμούς και είναι έναν πόντο πίσω από τη Λίβερπουλ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είδαν τον Τίλεμανς να πετυχαίνει δύο τέρματα και τους Βάρντι, Μπαρνς από ένα γκολ ακόμη και υποχρέωσαν τη Λιντς στη μεγαλύτερη φετινή της ήττα.

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους έγινε μόλις στο 3' όταν ο Βάρντι πίεσε τη μπάλα, έκλεψε, πάσαρε στον Μπαρνς ο οποίος από κοντά σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Στο 21' και πάλι ο Βάρντι βρέθηκε σε θέση βολής έκανε την κεφαλιά ο Μεσλιέρ απέκρουσε με τον Τίλεμανς να έρχεται από κοντά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μόνο στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους να πάρουν κάτι στο ματς. Μάλιστα στο 48' έδειξαν σημάδια αντίδρασης και μείωσαν στο 48' με τον Ντάλας με σέντρα σουτ.

Η Λέστερ όμως που έδειξε πως της αρέσει να παίζει εκτός έδρας βρήκε ακόμη δύο τέρματα. Με μια τρομερή επίθεση, αρχικά στο 76' όπου ο Μάντισον υποδέχτηκε όμορφα τη μπάλα, έδωσε ωραία στον Ιντέρ ο οποίος τσίμπησε για τον Βάρντι που ήρθε από κοντά για να πετύχει το 7ο φετινό του τέρμα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 91' ο Τίλεμανς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέρ, Άιλινγκ, Κοχ, Κούπερ, Ντάλας (81' Αλιόσκι), Κλιτς, Έλντερ Κόστα, Πάμπλο Ερνάντεζ (67' Ρόμπερτς), Σάκλετον (46' Ποβέντα), Χάρισον, Μπάμφορντ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τζάστιν, Φοφάνα, Φουκς, Άλμπρινκτον, Τίλεμανς, Μεντί, Τόμας, Πράετ (63' Μάντισον), Μπαρνς (71' Ιντέρ), Βάρντι (85' Μόργκαν).

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΥΛΑΜ

Στο ματς που προηγήθηκε η Φούλαμ κέρδισε 2-0 τη Γουέστ Μπρομ με δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο που σημείωσαν οι Κόρντοβα στο 26' και Αίνα στο 30'.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη για τη Φούλαμ στη φετινή Premier League η οποία προσπέρασε την αντίπαλο της που έμεινε στους 3 βαθμούς μετά από επτά ματς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Γουλβς - Κρίσταλ Πάλας 2-0 (18' Νούρι, 27' Ποντένσε)

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (28' Γουόκερ)

Μπέρνλι - Τσέλσι 0-3 (26' Ζιγές, 63' Ζουμά, 70' Βέρνερ)

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 2-1 (42' πεν. Σαλάχ, 85' Ζότα / 10' Φορνάλς)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον 3-4 (62' Μινγκς, 90+3' πεν. Γουότκινς, 90+7' Γκρίλις / 20' Βέστεργκααρντ, 33' 45' Γουόρντ-Πράουζ, 58' Ινγκς)

Νιούκαστλ - Έβερτον 2-1 (56', 84' Γουίλσον/ 90+1' Κάλβερτ-Λιούιν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 0-1 (69' πεν. Ομπαμεγιάνγκ)

Τότεναμ - Μπράιτον 2-1 (13' πεν. Χάρι Κέιν, 73' Μπέιλ / 56' Λάμπτεϊ)

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Φούλαμ - Γουέστ Μπρομ 2-0 (26' Κόρντοβα, 30' Άινα)

Λιντς - Λέστερ 1-4 (48' Ντάλας/3' Μπαρνς, 21'-90' Τίλεμανς, 76' Βάρντι)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΕΣΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ