ΑΓΓΛΙΑ

Λιντς, πρωταθλήτρια στους χούλιγκανς

Λιντς, πρωταθλήτρια στους χούλιγκανς
χούλιγκανς

Η ξεπεσμένη βασίλισσα Λιντς, μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πόδοσφαιρου όμως την ίδια στιγμή διεκδικεί και έναν διόλου τιμητικό τίτλο.

Ακόμη 20 υποστηρικτές της Λιντς δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του συλλόγου αφού δημιουργούσαν προβλήματα.

Έτσι, πλέον τα "παγώνια" κατέχουν την πρωτοκαθεδρία καθώς έχουν μπλοκάρει 115 οπαδούς τους από τα ματς που δίνουν στο "Έλαν Ρόουντ" και όχι μόνο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Πόρτμουθ με 110 τιμωρημένους, ενώ ακολουθεί η Κάρντιφ με 109.

Η ομάδα της Ουαλίας πάντως την περυσινή σεζόν είχε τιμωρήσει συνολικά 152 ανεγκέφαλους οπαδούς της, αριθμός που μειώθηκε αφού σε κάποιους εξ αυτών έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 106 παροπλισμένους.

Να σημειωθεί ότι η Στόουκ "έκοψε" την μπάλα σε 58 οπαδούς της την περασμένη σεζόν. Συνολικά 3.387 ποδοσφαιρόφιλοι σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς της αγγλικής ομοσπονδίας δεν έχουν πλέον θέση στα γήπεδα της "Γηραιάς Αλβιόνας".

Τουλάχιστον οι συλλήψεις μειώθηκαν κατά 7% γεγονός που αντιμετωπίστηκε θετικά από την αστυνομία.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ