ΑΡΗΣ

Λιντς: "Υπομονή λίγες ημέρες"

GEPA-26081087014 - WIEN,AUSTRIA,26.AUG.10 - FUSSBALL - UEFA Europa League, Play-Off, FK Austria Wien vs Aris Thessaloniki. Bild zeigt Nikolaos Lazaridis (Aris) und Roland Linz (A.Wien). Foto: GEPA pictures/ Martin Hoermandinger
GEPA-26081087014 - WIEN,AUSTRIA,26.AUG.10 - FUSSBALL - UEFA Europa League, Play-Off, FK Austria Wien vs Aris Thessaloniki. Bild zeigt Nikolaos Lazaridis (Aris) und Roland Linz (A.Wien). Foto: GEPA pictures/ Martin Hoermandinger INTIME SPORTS

Ο Ρόλαντ Λιντς με δηλώσεις του δεν αρνήθηκε στο Sport24.gr ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Άρη, τονίζοντας πως θα πάρει την απόφασή του στο τέλος της εβδομάδας

Ο Ρόλαντ Λιντς με δηλώσεις του δεν αρνήθηκε στο Sport24.gr ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Άρη. Ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του Άρη για την κάλυψη του κενού που υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης ωστόσο ξεκαθαρίσει πως ότι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ξεκινάει αύριο.

Στάση με την οποία ο 30χρονος διεθνής Αυστριακός επιθετικός και αρχηγός της Αούστρια Βιέννης δείχνει, παρά το θέλω του να μετακομίσει στον Άρη, να θέλει να περιμένει μέχρι την Παρασκευή πριν ανακοινώσει την απόφασή του.

Μία μέρα όπου η ομάδα της Βιέννης ουσιαστικά θα έχει πετύχει να σφραγίσει την προηγουμένη την πρόκρισή της στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League αποκλείοντας την Ρούνταρ Πλιέβλια από το Μαυροβούνιο.

Εξάλλου ο επαναληπτικός της Πέμπτης στην Βιέννη φαντάζει ως τυπικής διαδικασίας για την Αούστρια Βιέννης που είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 μέσα στο Μαυροβούνιο με τον Λιντς να αγωνίζεται βασικός και να γίνεται αλλαγή στο 73'.

Τι τόνισε όμως ο Λιντς στο Sport24.gr λίγες ώρες πριν από την σέντρα του σημερινού παιχνιδιού της πρεμιέρας της Αούτσρια Βιέννης για το νέο πρωτάθλημα της Αυστρίας στην έδρα της ενισχυμένης Σάλτσμπουργκ;

" Το μυαλό μου την στιγμή αυτή είναι μόνο στο παιχνίδι που είναι μπροστά μου με την Αούστρια κόντρα στην Σάλτσμπουργκ", ενώ όσον αφορά το ενδιαφέρον του Άρη τόνισε: " Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στις επόμενες μέρες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να υπάρξει λίγο υπομονή".

Σε ερώτηση δε για το αν έχουνε υπάρξει επαφές με την διοίκηση του Άρη τις τελευταίες μέρες με απόλυτη ειλικρίνεια ο Λιντς δήλωσε: "Μιλήσαμε την Παρασκευή με τον μάνατζέρ μου και πλέον θα δούμε τι θα γίνει".

Ωστόσο πληροφορίες του Sport24.gr κάνουνε λόγο πως και χθες το πρωί είχε υπάρξει επικοινωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον 30χρονο διεθνή Αυστριακό επιθετικό και αρχηγό της Αούστρια Βιέννης.

Πλέον απομένει να φανεί αν εξελίξεις στην περίπτωσή του Λιντς αναμένεται να υπάρξουν από αύριο Δευτέρα (18/07) και αν σύμφωνα με ότι προκύπτει από χθες στην Βιέννη άνθρωπος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Αυστρίας για απευθείας συζητήσεις με την διοίκηση της Αούστρια.

Το σίγουρο είναι ότι στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μετά τις επαφές της Παρασκευής και το πρωινό τηλεφώνημα του Σαββάτου δείχνουνε αποφασισμένοι να καταβάλουνε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάμψουν την αντίσταση του όρου της Αούστρια Βιέννης.

Αυτού που κάνει λόγο ότι αν μία ομάδα εκτός Αυστρίας, εκεί είναι στο χέρι της διοίκησης της ομάδας των "βιολετών" να αποφασίσει, και δη από την Ελλάδα να καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ.

Για αυτό και από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης τονίζεται ότι: " Είμαστε ακόμη πολύ μακριά", αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφήνεται να εννοηθεί πως υπάρχει διάθεση ατόνησης του ενδιαφέροντος δεδομένου του θέλω του Λιντς να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης να καμφθεί το ποσό της ρήτρας των 500.000 ευρώ και να μειωθεί δεν τίθεται θέμα τελικά να συμπεριληφθεί ως αντάλλαγμα ο Κάρλος Τόχα.

Κι αν ο Σάκης Τσιώλης έδειξε από το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας κόντρα στον Ατρόμητο το απόγευμα της Παρασκευής (15/07) πως υπολογίζει στον διεθνή Κολομβιανό μέσο για την νέα αγωνιστική περίοδο στο τρέχον 48ωρο πρόκειται να ξεκαθαρίσει η σχέση του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Αν δηλαδή στις απολαβές του συμβολαίου του όπως αυτές είχανε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι θα επέλθει μείωση αυτών, όπως έχει ήδη συμβεί με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ή ακόμη και αν θα επέλθει λύση του συμβολαίου του μετά και τις συζητήσεις μαζί του της χθεσινής ημέρας.

Μία εξέλιξη που όπως και να έχει είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στο φλερτ με τον Λιντς αφού η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό για το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ