ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Νότιγχαμ: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις με τη Λιόν για την παραχώρηση του Μουσά Νιακατέ

Nottingham Forest's Moussa Niakhate during the Premier League soccer match between Tottenham and Nottingham Forest at The Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Saturday March 12th, 2023. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Μουσά Νιακατέ. © 2023 LEILA COKER/AP IMAGES

Η Λιόν συνεχίζει δυναμικά τη διαπραγμάτευση με τη Νότιγχαμ αναφορικά με την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού της Μουσά Νιακατέ.

Ο κεντρικός αμυντικός της Νότιγχαμ Μούσα Νιακατέ αποτελεί σημαντικό στόχο της Λιόν, με τη γαλλική ομάδα να εντείνει τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να προκύψει σύντομα μία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Από τη πλευρά της Νότιγχαμ, η παραχώρηση του 28χρονου αμυντικού θα είναι ευνοϊκή εξέλιξη για την ίδια όσον αφορά τον προϋπολογισμό της και για αυτό τον λόγο η ομάδα της Premier League εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο πώλησης σύμφωνα με τον Φαμπρίτζιο Ρομάνο.

Εφόσον οι δύο σύλλογοι καταλήξουν σε συμφωνία, η Λιόν θα αποκτήσει έναν βασικό μεταγραφικό στόχο, ο οποίος θα βοηθήσει στη προσπάθεια των Γάλλων για τη θεμελίωση μίας ισχυρής άμυνας ενόψει της επόμενης σεζόν.

TAGS ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΙΟΝ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ