ΛΙΟΝ

Λιόν: Συμφωνία με τον Μικαουτάτζε οι "Λιονέ"

Georgia's Georges Mikautadze controls the ball during a Group F match between Turkey and Georgia at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 18, 2024. Turkey won 3-1. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Ζορζ Μικαουτάτζε. @2024 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η προφορική συμφωνία μεταξύ της Μονακό και του Ζορζ Μικαουτάτζε δεν στάθηκε αρκετή, με την Λιόν να επεμβαίνει και να κλείνει εκείνη τον Γεωργιανό διεθνή επιθετικό.

Ανατροπή σκηνικού υπήρξε στην υπόθεση της μεταγραφής του Ζορζ Μικαουτάτζε, ο οποίος παρόλο που αρχικά είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Μονακό εν τέλει έδωσε τα χέρια με τη Λιόν.

Η Λιόν συμφώνησε άμεσα με τον 23χρονο επιθετικό, αλλά και με την ομάδα του τη Μετς, η οποία υπολογίζεται πως θα αποθηκεύσει στα ταμεία της ένα ποσό μεγαλύτερο από 18 εκατομμύρια δίχως σε αυτά να συμπεριλαμβάνονται τα επιπλέον μπόνους που θα προβλέπει η μεταγραφή.

Ο ίδιος αναμένεται να περάσει σύντομα από εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τη γαλλική ομάδα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η μεταγραφή του Γεωργιανού διεθνή στη Μονακό είχε φτάσει στο τελικό της στάδιο, αφού η ομάδα είχε μάλιστα προγραμματίσει τον ερχομό του παίκτη για να περάσει από εξετάσεις. Παρόλα αυτά, η παρέμβαση της Λιόν και η προτίμηση του παίκτη να επιστρέψει στη Λυών, στη πόλη στην οποία γεννήθηκε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

TAGS ΛΙΟΝ ΜΟΝΑΚΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ