ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λιονέλ Μέσι: Έφτασε τα 50 γκολ σε μια χρονιά για ένατη φορά στη δεκαετία!

Barcelona's Antoine Griezmann celebrates with teammate Lionel Messi, top, after scoring his side's third goal during a Champions League group F soccer match between Barcelona and Dortmund at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Antoine Griezmann celebrates with teammate Lionel Messi, top, after scoring his side's third goal during a Champions League group F soccer match between Barcelona and Dortmund at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Μέσι σκόραρε εναντίον της Αλαβές και έφτασε τα 50 γκολ μέσα στο 2019, κάτι που το πέτυχε για ένατη φορά την τελευταία δεκαετία, με μοναδική... εξαίρεση το 2013 με 43 τέρματα.

Η σχέση του Λιονέλ Μέσι με τα αντίπαλα δίχτυα είναι κάτι παραπάνω από ερωτική. Ο Αργεντινός έχει το χάρισμα να σκοράρει με όλους τους τρόπους, από κάθε σημείο, με εύκολο ή δύσκολο τρόπο. Είναι ο κορυφαίος του κόσμου, διότι πολύ απλά στην καλή του μέρα είναι ασταμάτητος. Ακόμα και στην κακή του βραδιά βέβαια, μπορεί να βρει μια φάση και να πετύχει γκολ.

Απέναντι στην Αλαβές κατάφερε να σκοράρει στο νικηφόρο 4-1 της Μπαρτσελόνα και έφτασε τα 50 γκολ για το ημερολογιακό έτος 2019. Πρόλαβε εν ολίγοις να κλείσει τη χρονιά με πέντε δεκάδες γκολ, κάτι που το πέτυχε για ένατη φορά την τελευταία δεκαετία, με μοναδική εξαίρεση τα 43 γκολ του 2013. Βέβαια, τα 91 γκολ του 2012 φαντάζουν (και είναι) ακατάρριπτο ρεκόρ, καταφέρνοντάς το μάλιστα σαν σήμερα (22/12) πριν επτά χρόνια!

AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ