ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Λιονέλ Μέσι: Το μήνυμά του για τη βραδιά που έπιασε τον Τσάβι σε συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση με την Γρανάδα για το Copa del Rey
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση με την Γρανάδα για το Copa del Rey AP PHOTO

Ο Λιονέλ Μέσι, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα για το γεγονός πως έπιασε τον Τσάβι σε συμμετοχές με τη Μπαρτσελόνα. Τι είπε και ο προπονητής του, Ρόναλντ Κούμαν.

Με δύο γκολ και μία ασίστ στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-1 κόντρα στην Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα, γιόρτασε ο Λιονέλ Μέσι την ισοφάριση του ρεκόρ αγώνων του Τσάβι με τους Καταλανούς, φτάνοντας τα 767 παιχνίδια με τη φανέλα των μπλαουγκράνα σε μια μυθική καριέρα που ακόμα συνεχίζεται.

"Είναι μεγάλη τιμή να φτάσω σε αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών με την Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με συνόδευσαν αυτά τα χρόνια, και την οικογένεια και τους φίλους μου, που ήταν πάντα στο πλευρό μου", έγραψε ο Αργεντινός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λιονέλ Μέσι: Το μήνυμά του για τη βραδιά που έπιασε τον Τσάβι σε συμμετοχές με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Όσο για τον προπονητή του, Ρόναλντο Κούμαν, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι' αυτόν. Εχει φτάσει τον Τσάβι όσον αφορά τις εμφανίσεις, είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Και ευτυχώς είναι ακόμα μαζί μας".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ