ΑΓΓΛΙΑ

"Λιοντάρι" ξανά ο Μπέκαμ

"Λιοντάρι" ξανά ο Μπέκαμ
New Image

Για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε ξανά στην Εθνική Αγγλίας από τον Στιβ ΜακΛάρεν

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "λιονταριών", Στιβ ΜακΛάρεν, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Βραζιλία την ερχόμενη Παρασκευή (1 Ιούνη) στο νέο "Γουέμπλεϊ" ενώ θα ακολουθήσει και ο αγώνας με την Εσθονία (6 Ιούνη) για την προκριματική φάση του Euro 2008.
" Όλοι ξέρουν τις δυνατότητες του Ντέιβιντ και είναι ένας παικτης για τα μεγάλα παιχνίδια που μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη με την Εστονία.

Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα στην Εσθονία, η νίκη είναι μονόδρομος και γι'αυτό έχουμε μία αποστολη που μπορεί να φέρει αυτό το αποτέλεσμα

", τόνισε με δηλώσεις του ο ΜακΛάρεν, ο οποίος επανέφερε τον ξανθομάλη μέσο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχοντάς τον αποκλείσει από τα εννέα προηγούμενα ματς που έδωσε η Αγγλία μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Άγνωστο το μέλλον του στα "λιοντάρια"
Σε ερώτηση αναφορικά με το αν θα συνεχίσει να καλεί τον "Μπεκς" στην Εθνική Αγγλίας, και μετά την μετακόμισή του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός απέφυγε με... ντρίμπλα να απαντήσει:

"Αυτό που μας νοιάζει είναι να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα και όλοι στην ομάδα καλωσορίζουμε και πάλι τον Μπέκαμ. Μας ενδιαφέρουν τα δύο επόμενα παιχνίδια και οι επόμενες 10 ημέρες.

Είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στη Ρεάλ Μαδρίτης από τα Χριστούγεννα και μετά και μπορεί να μας βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς, κόντρα στην Εσθονία".





Όσον αφορά τον παίκτη που θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού (ρόλο που είχε ο Μπέκαμ μέχρι το Μουντιάλ) ο Άγγλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι " ο Τζον Τέρι παραμένει αρχηγός, είναι ένας φανταστικός αρχηγός", ενώ υποστήριξε ότι η επιστροφή των Μάικλ Όουεν, Τζο Κόουλ και Άλαν Σμιθ, θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Από την πλευρά του, στο άκουσμα της ανακοίνωσης της επιστροφής του στην εθνική ομάδα, ο Μπέκαμ παραχώρησε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του BBC, υποστηρίζοντας:

"Θα προπονούμαι στο Λος Άντζελες, ίσως και να είμαι σε καλύτερη φόρμα από αυτή που είμαι τώρα.

Η προπόνηση θα είναι δυσκολότερη στην Αμερική με την υγρασία που υπάρχει, οπότε αισθάνομαι ότι θα εξακολουθώ να είμαι σε θέση να παίζω για την Εθνική ομάδα".











TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ