ΑΕΚ

Λιούμπισιτς: "Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε"

Λιούμπισιτς: "Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε"
Ο Λιούμπισιτς. INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει από τον πρώτο αγώνα με την Ίντερ Εσκάλδες τη πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Conference League, με τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς να αναφέρεται στα λάθη της ομάδας, αλλά και στον επικείμενο επαναληπτικό.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς μίλησε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ίντερ Εσκάλδες αναφορικά με την απώλεια της μεγάλης διαφοράς στο σκορ που είχε αποκτήσει μέχρι και το 66' η ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στην ερχόμενη αναμέτρηση.

Ο ίδιος δήλωσε: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος κάναμε όλα όσα θέλαμε, σκοράραμε τρία γκολ. Φτάσαμε στο 4-0 θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε, έξι αλλά δεν έγινε. Κάναμε δύο λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο τα λάθη σου τα πληρώνεις.

Αν ξεκινήσουμε στον επαναληπτικό σαν το πρώτο μέρος πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα είναι δύσκολος αγώνας σε συνθετικό χλοοτάπητα, αλλά ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Όσον αφορά την επιλογή του Ματίας Αλμέιδα να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ο Κροάτης απάντησε: "Κάθε παίκτης έρχεται για ανταγωνισμό. Μου αρέσει αυτό. Όλοι οι νέοι παίκτες που έρχονται, κι εγώ, θα παλέψουμε για μια φανέλα βασικού. Εγώ ξέρω ότι θα δώσω τη μάχη μου για να πάρω τη φανέλα βασικού αλλά φυσικά η τελική επιλογή είναι του προπονητή.

Τέλος, μίλησε σχετικά με τη θέση στην οποία tου αρέσει να αγωνίζεται. "Νομίζω ότι αυτό που έπαιξα σήμερα, στο 10 ή στο 8 box to box. Όταν είμαι κοντά στον Λιβάι να βρίσκομαι στο σωστό σημείο".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ