ΡΟΜΑ

Λίπι: "Δεν πάω στη Ρόμα ως σύμβουλος"

Λίπι: "Δεν πάω στη Ρόμα ως σύμβουλος"
Λίπι

Σε διάψευση των ιταλικών δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να αναλαμβάνει πόστο τεχνικού συμβούλου στη Ρόμα προχώρησε ο Μαρτσέλο Λίπι

"Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Εγώ είμαι προπονητής", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Ιταλίας το 2006, για να προσθέσει:

"Εδώ και μερικά χρόνια η Ρόμα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ένας σύλλογος με σπουδαίους παίκτες, έναν εξαιρετικό τεχνικό, όμορφο τρόπο παιχνιδιού και πραγματικό μέλλον μπροστά του έιναι λογικό να προσελκύει επενδυτές.

Είναι επίσης τεράστια πόλη, οπότε το θεωρώ λογικό οι επενδυτές να κοιτάξουν προς τη Ρόμα".

Επιπλέον, ο "Πολ Νιούμαν" του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων μετά από σχεδόν δύο χρόνια αποχής του από τους πάγκους, κατέθεσε την άποψή του αναφορικά με το αν ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αξίζει να συμμετάσχει με την Ιταλία στα τελικά του Euro 2008.

"Μέχρι πριν από δύο χρόνια αυτό ήταν η δουλειά μου, όμως δεν είναι πια. Από εδώ και πέρα, κάποιος άλλος παίρνει αυτές τις αποφάσεις.

Έχω παρακολουθήσει την εξέλιξη του Ντελ Πιέρο όσον αφορά στην τεχνική, τις τακτικές και την προσωπικότητα, με το Παγκόσμιο Κύπελλο να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Θα πω κάτι απλό για τον Ντελ Πιέρο, αισθάνεται ότι είναι Γιουβέντους. Ο Ντελ Πιέρο είναι η Γιουβέντους. Θεωρώ πολύ πιθανό ότι θα συνεχίσει να παίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα".











TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ