ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Ζότα για το ματς με την Μπολόνια

Ο Ντιόγκο Ζότα με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο ματς με την Μπρέντφορντ για την Premier League
Ο Ντιόγκο Ζότα με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο ματς με την Μπρέντφορντ για την Premier League © 2024 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Ντιόγκο Ζότα δεν προπονήθηκε για τη Λίβερπουλ την Τρίτη (1/10) και η συμμετοχή του στο επικείμενο παιχνίδι με την Μπολόνια για το Champions League (2/10) κρίνεται αμφίβολη.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 της Γουλβς εκτός έδρας, αναρριχήθηκε στην κορυφή της Premier League και πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με την Μπολόνια στο Άνφιλντ για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Εκεί ο Άρνε Σλοτ ενδέχεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντιόγκο Ζότα καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός δεν προπονήθηκε την Τρίτη (1/10). Ο 27χρονος διεθνής δέχθηκε ένα βαρύ χτύπημα στο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του το Σάββατο (28/9) και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί ξανά την ημέρα του αγώνα.

Απών από την προπόνηση της Λίβερπουλ ήταν και ο Φεντερίκο Κιέζα ενώ αντίθετα ο Ντάργουιν Νούνιες και ο Άντι Ρόμπερτσον συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Γουλβς λόγω ίωσης αλλά θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους "ροσομπλού". Το ίδιο ισχύει και για τον αρχηγό της Εθνικής Σκωτίας παρά το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα στο Μολινό.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ