ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανατροπή με Θουμπιμέντι, απέρριψε τη πρόταση των "κόκκινων"

Spain's Martin Zubimendi attends a press conference at his base camp in Donaueschingen, Germany, Tuesday, June 18, 2024, ahead of their Group B soccer match against Italy at the Euro 2024 soccer tournament. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι. @2024 MANU FENANDEZ/AP IMAGES

Ανατροπή στην υπόθεση του Μάρτιν θουμπιμέντι, με τον Ισπανό χαφ να απορρίπτει εν τέλει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και να παραμένει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Μάρτιν Θουμπιμέντι στη Λίβερπουλ φαινόταν ουσιαστικά κλεισμένη, ωστόσο ο παίκτης αποφάσισε να απορρίψει τελικά τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο ίδιος πλέον εμφανίζεται θετικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς, ενώ μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση της ομάδας του Σλοτ ήταν αρκετά πιο υψηλή συγκριτικά με εκείνη τους συλλόγου της La Liga.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, μεταξύ άλλων και εκείνου από την Liverpool Echo, ο αγγλικός σύλλογος δεν προτίθεται να κάνει κάποια μεταγραφή στη θέση του κόφτη από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Ισπανού και αντ' αυτού θα αξιοποιηθούν παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ