ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Αναζητείται ο μελλοντικός αντικαταστάτης του Ρόμπερτσον, στο μικροσκόπιο ο Ζούλιο Σολέρ

Ο Άντι Ρόμπερτσον με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Άστον Βίλα | 3 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Άντι Ρόμπερτσον με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League απέναντι στην Άστον Βίλα | 3 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ "χτενίζει" την αγορά για την εύρεση ενός νεαρού και εξελίξιμου αριστερού μπακ ούτως ώστε η ομάδα να είναι προετοιμασμένη όταν θα χρειαστεί να καλυφθεί επάξια η θέση του Άντι Ρόμπερτσον.

Ο Άντι Ρόμπερτσον αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια ένας από τους πυλώνες της επιτυχίας της Λίβερπουλ επί των ημερών του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο. Παρόλα αυτά, λόγω της ευπάθειας του με τραυματισμούς τις τελευταίες σεζόν οι "κόκκινοι" αναζητούν τον άξιο συνεχιστή της πορείας του.

Ενδεικτικό της έλλειψης αξιοπιστίας του Ρόμπερτσον όσον αφορά την φυσική του κατάσταση είναι το γεγονός πως την περασμένη σεζόν έχασε 26 αγώνες τόσο για τον σύλλογο όσο και για τη χώρα του κατά τη διάρκεια του Euro 2024.

Ένα όνομα που σύμφωνα με την Sun εξετάζεται σοβαρά από την αγγλική ομάδα για τον παραλάβει στο μέλλον τη σκυτάλη από τον έμπειρο μπακ, είναι ο Ζούλιο Σολέρ της Λάνους, ο οποίος θεωρείται πως είναι ένα ταλέντο που πρόκειται να εκτοξευθεί με την κατάλληλη καθοδήγηση.

Ο 19χρονος αργεντινός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 21 αγώνες, με τον ίδιο να μοιράζει μάλιστα 2 ασίστ. Η Λάνους υποστηρίζεται πως ζητά 15 εκατομμύρια για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί αν η ομάδα του Άρνε Σλοτ θα προχωρήσει στην απόκτησή του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ