ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Είπε αντίο στον Οριγκί με videos από θρυλικά γκολ του με τους ρεντς

Ο Ντιβόκ Οριγκί πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον για την Premier League | 24 Απριλίου 2022
Ο Ντιβόκ Οριγκί πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον για την Premier League | 24 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα πως ο Ντιβόκ Οριγκί θα αφήσει τον σύλλογο στο τέλος Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιό του και τον αποχαιρέτησε μέσω δημοσίευσης videos από σημαντικά γκολ του την περασμένη οκταετία.

Ο Ντιβόκ Οριγκί ήταν για οκτώ χρόνια κάτοικος Ανφιλντ (διάστημα στο οποίο έπαιξε και ως δανεικός σε Λιλ και Βόλφσμπουργκ) και μπορεί να να μην ήταν η μηχανή των γκολ, παρόλα αυτά μπόρεσε να χτίσει μία σχέση αγάπης και πάθους με την εξέδρα των οπαδών της Λίβερπουλ.

Και αυτό γιατί ήταν ο παίκτης που "μιλούσε την πλέον κατάλληλη στιγμή και μάλιστα σε σημαντικά ματς για τους κόκκινους, με τα γκολ του απέναντι στην Έβερτον (6 γκολ σε 9 συμμετοχές κοντρα στα ζαχαρωτά στην Premier League), στην Μπαρτσελόνα (ημιτελικός Champions League σεζόν 2018-19) και στην Τότεναμ (τελικός Champions League τη σεζόν 2018-19) να έχουν γράψει ιστορία.

Ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ τον είχε χαρακτηρίσει "θρύλο", ο κόσμος των ρεντς του έδειχνε την αγάπη του τραγουδώντας ρυθμικά το όνομά του, ενώ, όπως ήταν λογικό, ο σύλλογος τον αποχαιρέτησε με ξεχωριστό τρόπο λίγο πριν μεταπηδήσει επίσημα στην Μίλαν.

"Ο Ντιβόκ Οριγκί θα αφήσει τον σύλλογο όταν λήξει το συμβόλαιό του στο τέλος Ιουνίου. Σε ευχαριστούμε για τα εκπληκτικά οκτώ χρόνια υπηρεσιών σου και που μας αφήνεις με τόσες πολλές ξεχωριστές αναμνήσεις. Ντιβόκ Οριγκί, θρύλος της Λίβερπουλ", αναφέρει η ανακοίνωση με την οποία η Λίβερπουλ είπε αντίο στον Βέλγο επιθετικό την Πέμπτη (9/6), με τους ρεντς να τον αποχαιρετούν μάλιστα και με μία σειρά από videos στο Τwitter από σημαντικά γκολ του.

Τα highlights της κόκκινης καριέρας του Οριγκί:

Η τελευταία εμφάνιση του Οριγκί με τους ρεντς:

Το γκολ του Οριγκί κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

Το γκολ του Οριγκί κόντρα στην Έβερτον:

Το γκολ του Οριγκί κόντρα στην Τότεναμ:

* Σημειώνεται πως εκτός από τον Οριγκί, η Λίβερπουλ έκανε γνωστό πως θα αποχωρήσουν από αυτήν στο τέλος Ιουνίου και οι Λόρις Κάριους, Σέγι Ότζο και Μπεν Γούντμπερν, όπως και οι παίκτες της Ακαδημίας, Ελίζα Ντίξον-Μπόνερ, Λούις Λόνγκσταφ και Σον Γουίλσον.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ