ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Συμφώνησε με την Βαλένθια και κάνει δικό της τον Μαμαρντασβίλι από το καλοκαίρι του 2025

FILE - Georgia goalkeeper Giorgi Mamardashvili reacts after his save during a penalty shootout at the end of the Euro 2024 qualifying play-off soccer match between Georgia and Greece at the Boris Paichadze National Stadium in Tbilisi, Georgia, Tuesday, March 26, 2024. (AP Photo/Tamuna Kulumbegashvili, File)
FILE - Georgia goalkeeper Giorgi Mamardashvili reacts after his save during a penalty shootout at the end of the Euro 2024 qualifying play-off soccer match between Georgia and Greece at the Boris Paichadze National Stadium in Tbilisi, Georgia, Tuesday, March 26, 2024. (AP Photo/Tamuna Kulumbegashvili, File) @2024 TAMUNA KULUMBEGASHVILI/AP IMAGES

Παίκτης της Λίβερπουλ από τη σεζόν 2025-26 θα είναι ο Γιόργκι Μαμαρντασβίλι, με τους ρεντς να ανακοινώνουν πως έφτασαν σε συμφωνία με την Βαλένθια για τον Γεωργιανό διεθνή γκολκίπερ που θα ενεργοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ είχαν ως παράπονο το γεγονός πως η διοίκηση των κόκκινων δεν έκανε κάποια μεταγραφή για να ενισχύσει τον Άρνε Σλοτ στην μετά-Κλοπ εποχή, με το χατίρι τους να γίνεται τελικά αλλά να χρειαστεί να κάνουν... υπομονή.

Ο λόγος για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Βαλένθια για την απόκτηση του Γιόργκι Μαμαρντασβίλι, με τον αγγλικό σύλλογο να γνωστοποιεί το deal, το οποίο θα φέρει τον 23χρονο Γεωργιανό διεθνή τερματοφύλακα στο "Άνφιλντ" το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με το αγγλικό "Sky Sports", το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 30 εκατομμύρια ευρώ ενώ προβλέπεται και ένα ποσό μπόνους που θα ξεπερνάει τα 4,5 εκατομμύρια, με τον Μαμαρντασβίλι, που έκανε εξαιρετικό Euro στα γήπεδα της Γερμανίας, να παραμένει για ακόμη έναν χρόνο στην Βαλένθια πριν μετακομίσει στο "Άνφιλντ".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ