ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επαφή Βαν Ντάικ με ομάδα από την Σαουδική Αραβία και συναγερμός στο Άνφιλντ

Netherlands' Virgil van Dijk during the line-up prior to the international friendly soccer match between Netherlands and Scotland at the Johan Cruyff ArenA, in Amsterdam, Netherlands, Friday, March 22, 2024. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Βαν Ντάικ. © 2024 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ φέρεται να ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους ομάδας από την Σαουσική Αραβία και υποστηρίζεται πως του προσφέρθηκε ηγεμονικό συμβόλαιο που θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο αμυντικό παγκοσμίως.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για την νέα χρονιά με τον Άρνε Σλοτ στο τιμόνι της ομάδας, όμως πέρα από την φυγή του Κλοπ ενδέχεται να ακολουθήσει και ένας κομβικός παίκτης των "Κόκκινων", ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ. Ο Ολλανδός φέρεται να ήρθε σε επαφή με ομάδα από την Σαουδική Αραβία, καθώς και ότι του προσφέρθηκε μυθικό συμβόλαιο που θα τον καταστήσει τον υψηλότερα αμειβόμενο αμυντικό στον κόσμο.

Σύμφωνα με την Marca, η Αλ Νασρ φαίνεται να είναι η ομάδα που έκανε τη κίνηση για τον παίκτη της Λίβερπουλ και αναφέρεται πως το ραντεβού με τους εκπροσώπους του συνέβη την Τρίτη το βράδυ (11/6), με την ομάδα από την Άπω Ανατολή να προτείνει συμβόλαιο στον Ολλανδό με ευφάνταστα ποσά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι περισσότερο στην υπόθεση, ωστόσο στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ επικρατεί ανησυχία, αφού σε αυτή την μεταβατική για τον σύλλογο χρονιά η εμπειρία και η συνοχή που μπορεί να προσφέρει ο Βαν Ντάικ είναι πολύτιμή.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη σε ανανέωση του συμβολαίου παρά τις προσπάθειες της Λίβερπουλ και ίσως αυτή η φερόμενη επαφή με την Αλ Νασρ να υποδεικνύει πως η ομάδα θα χρειαστεί να εμφανιστεί έτοιμη για αναζήτηση αντικαταστάτη.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ