ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ - Ερυθρός Αστέρας 1-0: Ο Φιρμίνο έσπασε τη μέση του και... έκλεισε το μάτι του!

Liverpool's Roberto Firmino, center celebrates with his team mates after he scored his side second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Saturday Sept. 15, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Liverpool's Roberto Firmino, center celebrates with his team mates after he scored his side second goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Saturday Sept. 15, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο άνοιξε το χορό των γκολ στα έξι βραδινά ματς του Champions League, κάνοντας μία εντυπωσιακή ενέργεια όπου τον... έχασαν οι αμυντικοί του Ερυθρού Αστέρα (VIDEO).

Είναι η σταθερή αξία στην επίθεση της Λίβερπουλ και το αποδεικνύει πολύ συχνά. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο 20ο λεπτό, με το γκολ αυτό να είναι χάρμα ειδέσθαι.

Ο Σακίρι έβγαλε κάθετη πάσα, ο Ρόμπερτσον έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Φιρμίνο έκανε φοβερή προσποίηση από το ύψος του πέναλτι, με τον αμυντικό να τον... ψάχνει και τον Βραζιλιάνο στράικερ να εκτελεί τον γκολκίπερ των Σέρβων απογειώνοντας το "Άνφιλντ".

Το πανηγύρισε μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο αφού έκλεισε το αριστερό του μάτι, θέλοντας να θυμίσει τον πρόσφατο τραυματισμό του στο μάτι στο ματς πρωταθλήματος με την Τότεναμ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ