PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Έβερτον: Ο Πίκφορντ προσπάθησε να μιμηθεί τον Βλαχοδήμο, αλλά δεν τα κατάφερε

Everton's goalkeeper Jordan Pickford reacts during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Everton's goalkeeper Jordan Pickford reacts during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton, at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Oct. 21, 2023. (AP Photo/Jon Super) AP

Το μπουκάλι του Τζόρνταν Πίκφορντ είχε πάνω του οδηγίες για τις εκτελέσεις των πέναλτι, ωστόσο δεν ήταν χρήσιμες, όπως συνέβη με τον Βλαχοδήμο.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Έβερτον, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλάχ στο 75ο λεπτό να ανοίγει τον δρόμο για το τρίποντο. Ο Τζόρνταν Πίκφορντ είχε γραμμές στο μπουκάλι του οδηγίες, ωστόσο εν τέλει δεν αποδείχθηκαν χρήσιμες με τον Αιγύπτιο να ευστοχεί.

Στην ήττα της Εθνικής από την Ολλανδία, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είχε επίσης μπουκάλι με οδηγίες από τον Κατεργιαννάκη, οι οποίες όμως ήταν σωτήριες, καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ έπεσε σωστά και απέκρουσε το πέναλτι του Βέχορστ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ