ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Για πρώτη φορά σε αποστολή των ρεντς ο Κιέζα, μπήκε στην 23άδα για το ματς με την Μίλαν

Λίβερπουλ: Για πρώτη φορά σε αποστολή των ρεντς ο Κιέζα, μπήκε στην 23άδα για το ματς με την Μίλαν

Ο Άρνε Σλοτ γνωστοποίησε την 23μελή αποστολή της Λίβερπουλ για την πρεμιέρα του νέου Champions League κόντρα στην Μίλαν, με τον Φεντερίκο Κιέζα να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αυτήν μετά από την απόκτησή του από την Γιουβέντους.

Η Λίβερπουλ είχε το περασμένο Σάββατο την πρώτη της απώλεια βαθμών στη φετινή Premier League (μετά από τις τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές) χάνοντας με 1-0 εντός έδρας από την Νότιγχαμ, ωστόσο δεν έχει χρόνο να κλαίει πάνω από την καρδάρα με το χυμένο γάλα, από τη στιγμή που οι υποχρεώσεις της δεν σταματούν.

Η επόμενη είναι μάλιστα άκρως σημαντική, αφού αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (17/9, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) στο "Σαν Σίρο" την Μίλαν, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με την αγγλική ομάδα να αναχωρεί για το Μιλάνο το απόγευμα της Δευτέρας.

Λίγη ώρα νωρίτερα έγινε γνωστή η 23μελή αποστολή, με τον Άρνε Σλοτ να συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά σε αποστολή των ρεντς τον Φεντερίκο Κιέζα, από τότε που ο 26χρονος Ιταλός διεθνής εξτρέμ πήρε μεταγραφή από την Γιουβέντους στην Λίβερπουλ.

Η 23μελή αποστολή της Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμεζ, Έντο, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ντίας, Σόμποσλαϊ, Νούνιες, Μακ Άλιστερ, Σαλάχ, Κιέζα, Τζόουνς, Χάκπο, Ζότα, Τσιμίκας, Ρόμπερτσον, Χράφενμπερχ, Γιάρος, Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κουάνσα, Μόρτον, Μπράντλεϊ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ