VIRAL

Λίβερπουλ: Η πρώτη αντίδραση του Κλοπ στο χαμένο πέναλτι του Κέπα

Λίβερπουλ: Η πρώτη αντίδραση του Κλοπ στο χαμένο πέναλτι του Κέπα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ CARABAO CUP ΣΤΟ TWITTER

Ο τελικός του League Cup μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ προσέφερε μερικά πολύ δυνάτα τηλεοπτικά πλανα και ένα εξ αυτών ήταν η αντίδραση του Κλοπ στο άστοχο πέναλτι του Κέπα που έστρεψε τροπαιούχους τους κόκκινους.

Ο 62ος τελικός του League Cup ήταν μία πραγματική διαφήμιση για τον βασιλιά των σπορ, με τις Τσέλσι και Λίβερπουλ να παίρνουν μέρος σε ένα συναρπαστικό ματς και να χρειάζεται η ρουλέτα των πέναλτι στο φινάλε για να αναδειχτεί νικήτρια μια εκ των δύο.

Μάλιστα, ακόμα και εκεί υπήρχε απίστευτο σασπένς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ευστοχούν στις πρώτες 20 εκτελέσεις (10 η κάθε ομάδα) και το μπαλάκι της ευθύνης να πέφτει στους δύο γκολκίπερ που στήθηκαν στην άσπρη βούλα.

Πρώτος ανέλαβε να χτυπήσει πέναλτι ο Κέλεχερ που ήταν εύστοχος, για να ακολουθήσει η χαμένη εκτέλεση από πλευράς Κέπα και να κριθεί ο τελικός υπέρ των κόκκινων με σκορ 11-10 για να φτάσουν τις 9 κατακτήσεις στη διοργάνωση.

Όλα αυτά τα λεπτά που κράτησε η διαδικασία των πέναλτι άπαντες παρακολουθούσαν με πολύ μεγάλη αγωνία, μεταξύ αυτών και ο Γιούργκεν Κλοπ, με τις κάμερες να τον "συλλαμβάνουν" τη στιγμή του χαμένου πέναλτι του Κέπα, με τον Γερμανό να σφίγγει αρχικά τις γροθιές του και κατόπιν να αγκαλιάζεται με τον συμπατριώτη του και ομόλογό του της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, πριν τρέξει να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του.

Φυσικά, εντυπωσιακό είναι και ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από το γήπεδο και το οποίο δείχνει την άμεση αντίδραση των οπαδών της Λίβερπουλ στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ, όταν είδαν τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας του Κέλεχερ από την εκτέλεση πέναλτι του Κέπα. Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, το κόκκινο πάρτι που στήθηκε, ήταν μεγάλο.

TAGS VIRAL ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ LEAGUE CUP ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ