ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η αποστομωτική απάντηση του Κλοπ για το αν ο Βινίσιους προκαλεί τις ρατσιστικές επιθέσεις

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα με την Μπράιτον
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον αγώνα με την Μπράιτον © 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι ο Βινίσιους προκαλεί με ενέργειές του τις ρατσιστικές επιθέσεις. Ο Γερμανός τεχνικός απάντησε το αυτονόητο, ότι τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει μια ρατσιστική επίθεση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης μονομαχίας της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους "16" του Champions League για το αν ο Βινίσιους προκαλεί με τη συμπεριφορά του ρατσιστικές επιθέσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός των "reds", όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, τάχθηκε με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, τονίζοντας ότι τίποτα στον κόσμο δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις, οτιδήποτε και να κάνει ο Βινίσιους στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα τον χαρακτήρισε ως "θρύλο της Ρεάλ" παρότι είναι ακόμα σε μικρή ηλικία.

"Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την ενέργεια (τη ρατσιστική επίθεση). Οτιδήποτε και να κάνει στον αγωνιστικό χώρο ο Βινίσιους, δεν ξέρω τι κάνει. Φανταστείτε να σας έλεγα "ναι" ότι αυτό το μέρος του παιχνιδιού του θα μπορούσε να προκαλέσει αυτά τα πράγματα. Θα ήταν τρελό.

Από όσο ξέρω είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Δεν πρέπει να τον αφήνουμε μόνο του σε κατάσταση ένας εναντίον ενός. Είναι ήδη θρύλος της Ρεάλ σε πολύ μικρή ηλικία. Ελπίζω να μην έχει ταραχτεί από αυτούς τους ηλίθιους που λένε πράγματα γι' αυτόν, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Βινίσιους.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ