ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η μεταγραφή του Κουπμάινερς στη Γιουβέντους κολλάει και οι reds θέλουν να επωφεληθούν

Atalanta's Teun Koopmeiners runs during the Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 25, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Τέουν Κουπμάινερς. @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Μεγάλος φαν του Τέουν Κουπμάινερς είναι ο Άρνε Σλοτ, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στη θέση "έξι" για την οποία ψάχνει η Λίβερπουλ, με το κόλλημα που παρουσιάζεται στη μεταγραφή του Ολλανδού στην Γιουβέντους να ανεβάζει το όνομα του 26χρονου χαφ στην "κόκκινη" μεταγραφική λίστα

Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στο Μπέργκαμο, όπου φόρεσε τη φανέλα της Αταλάντα, ο Τέουν Κουπμάινερς έχει πάρει την απόφαση ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, για αυτό και η νέα σεζόν θα τον βρει σε άλλη ομάδα με υψηλότερους αγωνιστικούς στόχους.

Ο Ολλανδός χαφ τις προηγούμενες ημέρες έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, με τη μετακίνηση, ωστόσο, να κολλάει και τον παίκτη να εξετάζει τις επόμενες λύσεις.

Μία από αυτές δεν αποκλείεται να είναι η Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα εξετάζει την περίπτωσή του, παρά το γεγονός ότι οι "κόκκινοι", όπως αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι βρέθηκαν κοντά στην απόκτηση του Μάρτιν Θουμπιμέντι, ψάχνονται για εξάρι.

Ο 26χρονος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο "8", με δεδομένου όμως ότι ο προπονητής των Reds, Άρνε Σλοτ, παρουσιάζεται ως μεγάλος φαν του Κουπμάινερς η ενδεχόμενη μεταγραφή του δεν θα ξεπεράσει τα 45.000.000 ευρώ, δεν είναι απίθανο να κινηθεί η Λίβερπουλ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ