ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η νίκη επί της Γουλβς έφερε το πρώτο ρεκόρ για τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια εκτός έδρας αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην Γουλβς | 28 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Άρνε Σλοτ δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια εκτός έδρας αγώνα της Λίβερπουλ απέναντι στην Γουλβς | 28 Σεπτεμβρίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε 2-1 της Γουλβς στο "Μολινό" και χάρισε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ στον Άρνε Σλοτ, με τον Ολλανδό να γίνεται ο πρώτος προπονητής των ρεντς που κερδίζει και στα πρώτα τρία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος που έκατσε στον πάγκο τους.

Η Γουλβς κόντραρε σε αρκετά διαστήματα του αγώνα την Λίβερπουλ αλλά η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν στραβοπάτησε στο "Μολινό", με τους Κονατέ και Σαλάχ να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα και να οδηγούν τους ρεντς μόνους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η επιτυχία μάλιστα αυτή ήρθε να προστεθεί στις δύο προηγούμενες νικηφόρες εξορμήσεις, κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-0) και Ίπσουιτς (2-0), γεγονός που έκανε τον Άρνε Σλοτ τον πρώτο προπονητή στην υπεραιωνόβια ιστορία της που κερδίζει και τα τρία πρώτα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος της σεζόν.

Σημειώνεται πως αυτή είναι μόλις η τρίτη φορά επί εποχής Premier League που η Λίβερπουλ πανηγύρισε νίκη και στα πρώτα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της μέσα στη σεζόν, μετά από το 2018-19 και το 2019-20, με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ