CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ-Ίντερ 2-0

Λίβερπουλ-Ίντερ 2-0
τορρες

Με τέρματα των Κάιτ και Τζέραρντ στο τελευταίο πεντάλεπτο, η Λίβερπουλ πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ίντερ που αγωνίστηκε για περίπου 60' με παίκτη λιγότερο

Ακόμα και στις χειρότερές της μέρες η Λίβερπουλ, στην Ευρώπη μεταμορφώνεται. Με την καρέκλα του Ράφα Μπενίτεζ να "τρίζει" και τους "κόκκινους" να προέρχονται από τον αποκλεισμό από την Μπάρνσλεϊ στο κύπελλο, κατάφερε να κρατήσει στα μετόπισθεν "0" με την πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος Ίντερ, με τον Κάιτ στο 85' και τον Τζέραρντ στην εκπνοή να δίνουν μεγάλο αβαντάζ για το ταξίδι στην Ιταλία όπου στους "κόκκινους" φτάνει ακόμα και η ήττα με δύο τέρματα (από τη στιγμή που η ίδια πετύχει γκολ.
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεζ, ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους "νερατζούρι" να παίζουν για περισσότερη από μία ώρα αγώνα, όμως, με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του (συνήθους υπόπτου) Μάρκο Ματεράτσι, ο οποίος σε διάστημα 18 λεπτών δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες.

Οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ούτε για δευτερόλεπτο την υπεροχή, όμως παρά τις πολλά σουτ προς την εστία της Ίντερ, ο Ζούλιο Σέζαρ απέδειξε την αξία του, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του για 85 λεπτά, με εξαιρετικές, πολλές φορές, επεμβάσεις.

Η αναμέτρηση φαινόταν πως θα έληγε χωρίς τέρματα, όμως ο Ντιρκ Κάιτ, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Ο Ολλανδός επιθετικός έπειτα από σέντρα του Πέναντ από δεξιά, έπιασε πολύ όμορφο δεξί σουτ, με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Ζούλιο Σέζαρ γράφοντας το 1-0.

Με τους ποδοσφαιριστές της Ίντερ να μην έχουν το νου τους στην επίθεση, αλλά πως θα κρατήσουν το -1, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση πετυχαίνοντας το δεύτερο, πολύτιμο ενόψει ρεβάνς τέρμα.

O Πέναντ ήταν εκείνος που πάσαρε στον Τζέραρντ, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να εξαπολύει δυνατό σουτ από δεξιά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.








TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ