ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Καθυστέρηση στις μεταγραφές μετά από αίτημα του Σλοτ, προέχει η αξιολόγηση του ρόστερ

Feyenoord's head coach Arne Slot reacts to his players during the Europa League play off, first leg soccer match between Feyenoord and Roma at De Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Thursday, Feb. 15, 2024. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Άρνε Σλοτ. @2024 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ προτίθεται να μην εντείνει τις διαδικασίες στο κομμάτι των μεταγραφών προκειμένου να ολοκληρωθεί πρώτα η αξιολόγηση του ρόστερ της ομάδας από τον Άρνε Σλοτ.

Ύστερα από αίτημα του Άρνε Σλοτ, η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να κινηθεί άμεσα στο μεταγραφικό παράθυρο ούτως ώστε ο πρώην προπονητής της Φέγενορντ να μπορέσει να αξιολογήσει το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Σύμφωνα με την Athletic, η πρόθεση του Σλοτ είναι να επιλεχθούν μόνο μεταγραφικοί στόχοι, οι οποίοι θα καλύπτουν τις αγωνιστικές ανάγκες του συλλόγου και θα συμπληρώνουν τον ποιοτικό βασικό κορμό της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη διαμορφώσει μία πολύ καλή εικόνα για τους "Κόκκινους" μέσω ανάλυσης των φετινών αγώνων, ωστόσο η απουσία ορισμένων παικτών σε Euro και Copa America, σε συνδυασμό με το ελάχιστο διάστημα συνεύρεσης του ίδιου με τους υπόλοιπους παίκτες είναι η αιτία της απόφασης του Σλοτ για υπομονή στις μεταγραφές.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η απόφαση δεν ακυρώνει τη προεργασία του συλλόγου στο κομμάτι των μεταγραφών ή την αναζήτηση νέων στόχων, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται, ωστόσο γίνεται ξεκάθαρο πως τον τελευταίο λόγο για το ποιος και το πότε θα πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ εξαρτάται από τον προπονητή.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ