ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ – Μπέιζμπολ σημειώσατε "2"!

Λίβερπουλ – Μπέιζμπολ σημειώσατε "2"!
Χικς

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Τομ Χικς δεν θα δει τον αγώνα της ομάδας του για το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς θα πάει να παρακολουθήσει αγώνα Μπέιζμπολ!

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ Τομ Χικς και Τζόρτζ Ζιλέτ δεν είναι και τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην ομάδα αφού ο κόσμος των "Κόκκινων" δεν τους έχει σε εκτίμηση μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.
Μάλιστα ο Τομ Χικς σκέφτεται να αγοράσει το ποσοστό που έχει ο έτερος ιδιοκτήτης με σκοπό να μπορέσει να κάνει μεγαλύτερες επενδύσεις και να φέρει την Λίβερπουλ στην κορυφή της Πρέμιερ Λινγκ.

Ο ίδιος όπως έχει πει έχει δυο αγάπες στην ζωή του τις επιχειρήσεις του και το Μπέιζμπολ, μάλιστα κατέχει τα δικαιώματα συλλόγου στην Αμερική ονόματι Texas Ranger τους οποίους θα πάει να δει σήμερα, αντί να παρακολουθήσει τον αγώνα για το Τσάμπιονς Λινγκ που δίνει η Λίβερπουλ!

" Σήμερα είναι το άνοιγμα της σεζόν για το Μπέιζμπολ και στην Αμερική είναι σαν εθνική εορτή έτσι δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτή, βέβαια θα έχω και μια τηλεόραση για να ρίχνω κλεφτές ματιές στο ματς της Λίβερπουλ που ελπίζω να κερδίσουμε και να προκριθούμε".




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ