ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Φαν Ντάικ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο

Liverpool's Virgil van Dijk warms up prior to the Champions League soccer match between Liverpool and Bologna at the Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2024. (AP Photo/Ian Hodgson)
Liverpool's Virgil van Dijk warms up prior to the Champions League soccer match between Liverpool and Bologna at the Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2024. (AP Photo/Ian Hodgson) @2024 IAN HODGSON/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ θέλει να κρατήσει τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και μετά το καλοκαίρι του 2025, με τον Ολλανδό βράχο της άμυνας των ρεντς να παραδέχεται πως έχει μπει ήδη σε συζητήσεις με το σύλλογο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Λίβερπουλ έχει αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο της, μετρώντας πλέον 10 νίκες σε 11 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετά από το 2-1 επί της Τσέλσι, με το φίλαθλο κοινό των ρεντς να έχει πάντως στο μυαλό του πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και εκείνο των ανανεώσεων τριών βασικών και πρωτοκλασάτων στελεχών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ολλανδό στόπερ να στέλνει ευχάριστα μηνύματα στους φίλους της ομάδας αποκαλύπτοντας πως έχει αρχίσει ήδη συζητήσεις με το κλαμπ για την επέκταση της συνεργασίας τους.

"Μπορώ να πω ότι υπάρχουν ήδη συζητήσεις αλλά δεν ξέρω, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Η πλήρης προσοχή μου είναι στην Λίβερπουλ, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε τα ματς που ακολουθούν.

Δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή τι θα φέρει το μέλλον. Μπορώ μόνο να σας πω ότι έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις και θα δούμε", τόνισε ο Φαν Ντάικ, για να προσθέσει:

"Έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα και όταν έρθει η ώρα να παρθεί μία απόφαση, εσείς τα μίντια θα το μάθετε. Αυτή τη στιγμή εστιάζω μόνο στην Λίβερπουλ και στο πώς θα έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν.

Η δική μου φόρμα είναι εξαιρετική, αφήνω τους άλλους να μιλούν. Δεν θέλω να μιλώ για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ αυτός που δεν δέχεται γκολ, είμαστε όλοι εμείς που δεν δεχόμαστε γκολ".

Σημειώνεται ότι υπό την καθοδήγηση του Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Premier League (0.38 ανά αγώνα), με την άμυνα των ρεντς να είναι η τρίτη καλύτερη στα τοπ πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πίσω από εκείνη της Γιουβέντους (1 γκολ σε 8 ματς, 0.13 ανά αγώνα) και της Λειψίας (2 γκολ σε 7 ματς, 0.29 ανά αγώνα).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ