ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε χωρίς τα γυαλιά του και το Twitter πήρε "φωτιά"

Ο Γιούργκεν Κλοπ χωρίς τα γυαλιά του στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League κόντρα στη Νόριτς
Ο Γιούργκεν Κλοπ χωρίς τα γυαλιά του στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League κόντρα στη Νόριτς © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε χωρίς τα γυαλιά του στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ με τη Νόριτς στη φετινή Premier Leeague και οι χρήστες στο Twitter έδωσαν ρέστα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε να συνδυάσει την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στη φετινή Premier League με μία αλλαγή. Ο Γερμανός κόουτς αποχωρίστηκε τα γυαλιά του και μόλις οι χρήστες του Twitter το αντιλήφθηκαν τα πληκτρολόγια πήραν "φωτιά".

Μπορεί η Λίβερπουλ να επικράτησε άνετα με 0-3 της ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ είναι εκείνος που τράβηξε τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο 54χρονος δεν φορούσε τα γυαλιά μυωπίας του, τα οποία αποτελούν και χαρακτηριστικό αξεσουάρ του Γερμανού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί "πάρτι" στο Twitter. "Ο Κλόπ χωρίς γυαλιά είναι σαν μπριζόλα χωρίς πατάτες, απλά περίεργο", "Ο Κλοπ μοιάζει τόσο περίεργος χωρίς γυαλιά, όσο ο Πεπ (Γκουαρδιόλα) με μαλλιά", ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter και ξεχώρισαν.

Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του Κλοπ χωρίς τα γυαλιά του
Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του Κλοπ χωρίς τα γυαλιά του PRINT SCREEN TWITTER
Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του Κλοπ χωρίς τα γυαλιά του
Τα σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του Κλοπ χωρίς τα γυαλιά του PRINT SCREEN TWITTER
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ