ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κέλεχερ έστειλε μήνυμα αποχώρησης από τους ρεντς

Ο Κουίβιν Κέλεχερ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Νότιγχαμ | 2 Μαρτίου 2024
Ο Κουίβιν Κέλεχερ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Νότιγχαμ | 2 Μαρτίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι από την Λίβερπουλ φέρνει οριστικά στην πόρτα της εξόδου τον Κουίβιν Κέλεχερ, με τον Ιρλανδό κίπερ να εκφράζει την επιθυμία του να παίζει κάθε εβδομάδα και να τονίζει πως οι ρεντς επέλεξαν άλλο δρόμο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Κουίβιν Κέλεχερ αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας της Λίβερπουλ και συνιστά μία σούπερ λύση για τους ρεντς ως αναπληρωματικός του Άλισον, όμως η συγκεκριμένη "πολυτέλεια" των κόκκινων δεν θα υπάρχει από τη νέα σεζόν.

Και αυτό γιατί ο 25χρονος Ιρλανδός διεθνής γκολκίπερ δεν είναι πλέον ικανοποιημένος με το ρόλο του back-up του Άλισον και επιθυμεί να έχει πιο ενεργό ρόλο, με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να συμφωνεί με την Βαλένθια για την απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι από το καλοκαίρι του 2025 και τον Κέλεχερ να κουνάει μαντήλι μέσω δηλώσεών του.

"Το έκανα ξεκάθαρο τα τελευταία χρόνια πως θέλω να φύγω και να είμαι ο Νο 1, παίζοντας κάθε εβδομάδα.

Ο σύλλογος πήρε την απόφασή του να αποκτήσει άλλο τερματοφύλακα και βλέποντας την κατάσταση από έξω, φαίνεται πως αποφάσισαν να πάνε προς μία άλλη κατεύθυνση", τόνισε ο Κέλεχερ ενόψει του αγώνα της Ιρλανδίας με την Εθνική Ελλάδας για το Nations League (10/9 21:45, Novasports Prime και ALPHA, LIVE από το Matchcenter του SPORT24) για να προσθέσει με νόημα:

"Αν κοιτάξει κάποιος απ'έξω, φαίνεται πως είναι δική μου η απόφαση 100% αλλά κάποιες φορές δεν ήταν στα δικά μου χέρια. Επιπλέον, η Λίβερπουλ απέρριψε στο παρελθόν προτάσεις που έγιναν για μένα.

Η φιλοδοξία μου είναι σαφής, πιστεύω ότι είμαι αρκετά καλός και θέλω να βγω έξω και να το αποδείξω".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ