ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ χαρακτήρισε ερώτηση δημοσιογράφου ως "χάσιμο χρόνου"

Ο Γιούργκεν Κλοπ
Ο Γιούργκεν Κλοπ © 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε έντονα σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αλλαγές που έκανε στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το ερώτημα ως χάσιμο χρόνου.

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Άρσεναλ την προσεχή Κυριακή (09/04) στο οποίο θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει ένα βήμα για την τετράδα και την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι "reds" συνέτριψαν με επτάρα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε, ωστόσο αυτή ήταν η τελευταία τους νίκη, έχοντας στη συνέχεια πέντε αρνητικά αποτελέσματα.

Στο παιχνίδι με την Τσέλσι ο Γερμανός τεχνικός έκανε έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήθηκε για τον λόγο που το έκανε αυτό. Αν δηλαδή ήθελε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ή λόγω της ήττας από τους πολίτες με 1-4, με τον ίδιο να θεωρεί την ερώτηση ως "χάσιμο χρόνου".

"Είχαμε ένα παιχνίδι κόντρα στη Σίτι, το οποίο μας επηρέασε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και απόδοσης. Είναι και τα δύο. Πώς να περιμένεις να σου απαντήσω και να σου πω «δύο αλλαγές ήταν εξαιτίας αυτού και τέσσερις εξαιτίας αυτού». Αυτό είναι πραγματικό χάσιμο χρόνου", ανέφερε αρχικά.

"Καταλαβαίνω ότι από τη δική σας οπτική γωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεις νέες ερωτήσεις κάθε εβδομάδα, αλλά πιστέψτε με είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεις νέες απαντήσεις", ολοκλήρωσε την απάντησή του, όντας εκνευρισμένος.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ