ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θα παραμείνει μέχρι το 2026 σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athletic

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ντέρμπι πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Απριλίου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ντέρμπι πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athletic, οι δύο πλευρές τα βρήκαν μέχρι το 2026.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα παραμείνει στη Λίβερπουλ μέχρι το 2026 σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ντέιβιντ Όρνσταϊν στο Athletic. Το διεθνές μέσο υποστηρίζει ότι ο Γερμανός τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε επέκταση συμβολαίου κατά δύο χρόνια.

Ο Κλοπ ανέλαβε τη Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015 και μαζί με τους συνεργάτες του δεσμεύονταν μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-2024. Αν και ο 54χρονος προπονητής είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024, είχε αρχίσει διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, οι οποίες διεξήχθησαν σε καλό κλίμα.

Ο Μάικ Γκόρντον, πρόεδρος της FSG, ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λίβερπουλ, ήταν στο Άνφιλντ στον αγώνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησε από κοντά και ο ατζέντης του Κλοπ, Μαρκ Κοσίκε.

Ακόμα κι αν δεν έχουν πέσει οι οριστικές υπογραφές, μοιάζει δεδομένο ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συμφωνίας τους σε ιδανική στιγμή, με τη Λίβερπουλ στη διεκδίκηση ενός ανεπανάληπτου καρέ τίτλων.

Στις προθήκες της ήδη ο Κλοπ έχει τοποθετήσει ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Super Cup Ευρώπης και το πρωτάθλημα του 2020.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ