ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας αποκάλυψε τις πρώτες εντυπώσεις του για τον Άρνε Σλοτ

Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας PHOTO CREDITS: JEAN CATUFFE/JEAN CATUFFE/DPPI VIA AFP

Ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε μία πρώτη εικόνα για τον Άρνε Σλοτ, μιλώντας για τις εντυπώσεις που σχημάτισε ο ίδιος για τον νέο προπονητή της Λίβερπουλ.

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί το πρόσωπο που συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον εντός της Λίβερπουλ όντας ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Κώστα Τσιμίκα να του ζητείται να σχολιάζει τις πρώτες του εντυπώσεις από την δουλειά του Ολλανδού προπονητή.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ είχε θετικά λόγια να προσάψει στον Σλοτ, με τον ίδιο να δηλώνει μεταξύ άλλων πως διαθέτει εξαιρετικές ιδέες ως προπονητής.

Οι δηλώσεις του Τσιμίκα για τις πρώτες ημέρες του με τον ολλανδό τεχνικό: "Ήταν πολύ καλές, αρκετά έντονες. Νομίζω ότι όλα τα παιδία δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό του εαυτό. Ο Σλοτ διαθέτει πολύ καλές ιδέες σύμφωνα με την άποψή μου και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να αντιληφθούμε τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος θέλει να παίζουμε.

Ανυπομονούμε πάρα πολύ, μετά από πολλές προπονήσεις με εκείνον, να δούμε πώς η ομάδα θα ανταποκριθεί στο παιχνίδι και τι μπορούμε να κάνουμε".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ