ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: "Όχι" της Φλουμινένσε σε πρόταση 30 εκατ. ευρώ για τον Αντρέ

Λίβερπουλ: "Όχι" της Φλουμινένσε σε πρόταση 30 εκατ. ευρώ για τον Αντρέ
@2023 BRUNA PRADO/AP IMAGES

Το σαφάρι της Λίβερπουλ για την ενίσχυση του άξονά της συνεχίζεται, με τους κόκκινους να βάζουν στο στόχαστρό τους τον 22χρονο Αντρέ της Φλουμινένσε αλλά να βλέπουν την πρότασή τους ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ να μη γίνεται αποδεκτή.

Το φετινό καλοκαίρι έχει βρει την Λίβερπουλ να προχωράει σε ολικό λίφτινγκ όσον αφορά στη μεσαία γραμμή της, με τους Χέντερσον και Φαμπίνιο να αποτελούν παρελθόν και τους Μακάλιστερ, Σόμποσλαϊ και Έντο είναι τα νέα πρόσωπα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι κόκκινοι δεν θέλουν πάντως να μείνουν μόνο εκεί αλλά βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση για να αποκτήσουν ακόμη έναν παίκτη που θα τους κάνει περισσότερο ανταγωνιστικούς στον νευραλγικό αυτό χώρο, με τον Αντρέ της Φλουμινένσε να αποτελεί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τον παίκτη που προστέθηκε εσχάτως στα ραντάρ τους.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το ESPN, ο βραζιλιάνικος σύλλογος δεν "ζεστάθηκε" με τα 30 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν οι ρεντς για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και έδωσε αρνητική απάντηση, με τον ταλαντούχο μέσο να συνιστά κομβικό παίκτη στα πλάνα του Φερνάντο Ντινίζ (έχει παίξει σε 40 ματς τη φετινή σεζόν) και να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Αυτή δεν πάντως η μοναδική πρόταση που έχει απορρίψει το τελευταίο διάστημα η "Φλου" αφού πρόσφατα είχε πει όχι στα 20 εκατομύρια ευρώ της Φούλαμ για τον Αντρέ, τον οποίο θεωρεί άκρως σημαντικό στη φιλοδοξία της να κατακτήσει φέτος το Copa Libertadores.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ