CHAMPIONS LEAGUE

Λίβερπουλ: Οι οπαδοί φωνάζουν για μπουνιά του Μέσι στον Φαμπίνιο

Λίβερπουλ: Οι οπαδοί φωνάζουν για μπουνιά του Μέσι στον Φαμπίνιο

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παραμιλάει ακόμα με το νέο ρεσιτάλ του Μέσι, όμως υπάρχουν φίλοι της Λίβερπουλ που έχουν ενστάσεις ζητώντας την τιμωρία του Pulga για χτύπημα στον Φαμπίνιο (VIDEO).

Πριν τη σέντρα του πρώτου ημιτελικού η Λίβερπουλ είχε επισκεφτεί τέσσερις φορές στο παρελθόν το "Καμπ Νόου" στο πλαίσιο ευρωπαϊκών Κυπέλλων και είχε φύγει άθικτη και τις τέσσερις, ενώ με τις δύο νίκες που είχε πάρει στη φωλιά της Μπαρτσελόνα ήταν η μοναδική αγγλική που το είχε καταφέρει στα συνολικά 41 εντός έδρας ραντεβού της "Μπάρτσα" με εκπροσώπους της Premier League.

Όλα αυτά όμως έλαβαν τέλος στο φινάλε του αγώνα, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να θριαμβεύει με 3-0 απέναντι σε εκείνη του Γιούργκεν Κλοπ έχοντας για καθοδηγητή τον ανεξάντλητο Μέσι, που σκόραρε δις και έφτασε τα 600 γκολ στην επαγγελματική καριέρα του.

Εκείνο δε το γκολ που στάθηκε αρκετό για να γραφτούν ατελείωτα κείμενα για την απαράμιλλη κλάση του ήταν το δεύτερο προσωπικό με την αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 29 μέτρα, που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Άλισον στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί "παράθυρο" της εστίας του.

Από την πλευρά τους πάντως, αρκετοί οπαδοί της Λίβερπουλ, εξέφρασαν αρκετές αντιρρήσεις για την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή Κάιπερς να καταλογίσει φάουλ υπέρ του Μέσι και κατά του Φαμπίνιο στη φάση από την οποία προήλθε το 3-0, επικαλούμενοι μία διαφορετική οπτική λήψη όπου ο Αργεντινός φαίνεται να ρίχνει μπουνιά στον Φαμπίνιο πριν πέσει στο έδαφος

Κάποιοι μάλιστα θέλησαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος ονόματι Callum Brydges, που υπέβαλε αίτηση μέσω του change.org που απευθύνεται στην UEFA και ζητάει από τα όργανά της να ξαναδούν τη φάση "ώστε να τιμωρηθεί ο Μέσι για το χτύπημα στο κεφάλι του Φαμπίνιο".

Για την ιστορία, αυτή την ώρα που γράφεται το συγκεκριμένο κείμενο, το συγκεκριμένο αίτημα έχει μαζέψει 750 υπογραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φαν Ντάικ: "Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ισπανία και δεν αντιμετωπίζω τον Μέσι"
Λιονέλ Μέσι: Ισπανική αποθέωση στον "μπαμπά του ποδοσφαίρου"
Λίνεκερ και Φέρντιναντ "τρελάθηκαν" στο γκολ του Μέσι (VIDEO)
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ