ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Παραμονή Σαλάχ ακόμα και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο ματς της Premier League κόντρα στην Μπρέντφορντ | 17 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο ματς της Premier League κόντρα στην Μπρέντφορντ | 17 Φεβρουαρίου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει σε πώληση του Μοχάμεντ Σαλάχ στο τωρινό μεταγραφικό "παράθυρο" στο σενάριο που 32χρονος εξτρέμ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Λίβερπουλ έχει πάρει μία σαφή στάση αναφορικά με το μέλλον του Σαλάχ στη Λίβερπουλ, αποφασίζοντας πως ο Αιγύπτιος δεν πρόκειται να πωληθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιρινού μεταγραφικού "παραθύρου" σε περίπτωση που ο ίδιος δεν ανανεώσει με τον σύλλογο.

Το συμβόλαιο του Σαλάχ εκπνέει τον επόμενο χρόνο και οι "Κόκκινοι" επιθυμούν να έρθουν άμεσα σε συμφωνία με τον Αιγύπτιο ούτως ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο δίχως οικονομικό αντίτιμο.

Μάλιστα, μία παρόμοια κατάσταση υφίσταται και στις περιπτώσεις των Αλεξάντερ Άρνολντ και Βαν Ντάικ, οι οποίοι επίσης δεν έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής με αποτέλεσμα να δημιουργείται αμφιβολία αναφορικά με το μέλλον τους στο Μέρσεϊσαϊντ.

Βέβαια, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ Ρίτσαρντ Χιουζ υποστήριξε πως και οι 3 ποδοσφαιριστές αναμένεται να μείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας για την επόμενη σεζόν, γεγονός που επιβεβαιώνει πως, παρά τα μεταγραφικά σενάρια, ο Σαλάχ θα παραμείνει τουλάχιστον για ένα ακόμη έτος στο Άνφιλντ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ