ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ψίθυροι στην Ιταλία για Πούλισικ και Σαλάχ, οι "κόκκινοι" αναζητούν τον αντικαταστάτη του Αιγύπτιου

AC Milan's Christian Pulisic celebrates scoring his side's opening goal during the Champions League opening phase soccer match between AC Milan and Liverpool at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Κρίστιαν Πούλισιτς. @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει εστιάσει στην περίπτωση του Κρίστιαν Πούλισικ της Μίλαν, την ώρα που η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ κάνει σιωπηλά την έρευνά της για τον μελλοντικό αντικαταστάτη του 32χρονου Σαλάχ.

Στην Λίβερπουλ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την αγωνιστική εικόνα του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετρά 4 τέρματα και 4 ασίστ σε 7 συμμετοχές. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως ο ίδιος τον Ιούνιο αναμένεται να σβήσει 33 κεράκια έχει ωθήσει τους "κόκκινους" να αναζητήσουν μία εναλλακτική επιλογή με προοπτική αυτή να εξελιχθεί στον συνεχιστή του Αιγύπτιου στη δεξιά πτέρυγα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Άρνε Σλοτ κάνει έρευνα "κάτω από τα ραντάρ" και μέσα από αυτή τη διαδικασία έχει ξεχωρίσει το όνομα Κρίστιαν Πούλισικ της Μίλαν.

Ο Αμερικάνος εξτρέμ την περασμένη σεζόν παραβίασε τις αντίπαλες εστίες 12 φορές και μοίρασε συνολικά 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της Serie A και αυτά τα δείγματα γραφής φαίνεται πως κέντρισαν την προσοχή των "κόκκινων".

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να παρθούν αποφάσεις, ωστόσο αναμφίβολα γίνεται ξεκάθαρο πως η Λίβερπουλ επιθυμεί να είναι έτοιμη για όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσει τη σκυτάλη ο Σαλάχ στον διάδοχό του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ