ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Λιζαραζού για Εμπαπέ: "Δεν είναι πλέον τόσο εκρηκτικός όσο ήταν το 2022"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ © 2024 FRANCISCO UBILLA / AP IMAGES

Ο Μπισεντέ Λιζαραζού, παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998, σχολίασε τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Equipe δηλώνοντας ότι ο σταρ της Ρεάλ έχει χάσει την εκρηκτικότητά του.

Ο πρώην σπουδαίος αριστερός αμυντικός της Γαλλίας και παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018, Μπισεντέ Λιζαραζού, σχολίασε τις εμφανίσεις του Κιλιάν Εμπαπέ με την εθνική ομάδα.

"Δεν είναι πλέον τόσο εκρηκτικός και αποφασιστικός όσο ήταν το 2022. Είναι ακόμη πολύ καλός σκόρερ, πολύ καλός παίκτης, προφανώς, αλλά δεν τρομάζει τις άμυνες όπως πριν".

Μάλιστα, ο 54χρονος υποστήριξε ότι "ο ψυχολογικός πόλεμος" της Παρί στον Εμπαπέ άφησε το στίγμα του στον επιθετικό της Ρεάλ.

"Όταν έχεις αρνητικές σχέσεις, που σου σε κυριεύουν και σου προκαλούν ανησυχία, είναι ξεκάθαρο ότι θα έχουν ψυχικό αντίκτυπο, ότι χάνεις δύναμη, ενέργεια και τη χαρά σου".

Παράλληλα, ο Λιζαραζού σχολίασε τις δηλώσεις του 25χρονου πριν από το ματς με την Ιταλία στο Nations League, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν τον ενδιέφερε η υποδοχή που θα δεχόταν από το κοινό στο Παρκ Ντε Πρενς.

"Αυτά τα λόγια είναι ακατάλληλα, ειδικά για έναν ηγέτη κι έναν αρχηγό. Πρέπει να προσπαθήσεις να δώσεις ελπίδα στους οπαδούς, να τους δώσεις κάτι να νιώσουν".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ