ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Λόμπο Καράσκο: "Ο Μέσι μπορεί να φύγει αν η Παρί δεν πάρει το Champions League"

Ο Μέσι στο παιχνίδι της Παρί με τη Λοριάν για τη Ligue 1
Ο Μέσι στο παιχνίδι της Παρί με τη Λοριάν για τη Ligue 1 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Όπως υποστήριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Λόμπο Καράσκο, στην εκπομπή Chiringuito, ο Μέσι θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Παρί αν εκείνη δεν κατακτήσει το Champions League.

Από τον Αύγουστο βρίσκεται στην Παρί ο Μέσι και σύννεφα φαίνεται να υπάρχουν στις σχέσεις των δύο πλευρών. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που είναι αρκετά πιθανό να αποχωρεί από το Παρίσι στον έναν χρόνο.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Μπαρτσελόνα, Λόμπο Καράσκο, μιλώντας στην εκπομπή Chiringuito ανέφερε πως ο Αργεντινός σταρ βρίσκει δύσκολα τα πράγματα στο Παρίσι σε προσωπικό επίπεδο. Μάλιστα, θα ψάξει την ευκαιρία να φύγει από την Παρί, αν τα πράγματα δεν κυλήσουν καλά.

Συγκεκριμένα, είναι πιθανό ο Μέσι να αποχωρήσει από την Παρί αν εκείνη δεν κατακτήσει το Champions League: "Μπορεί να μείνει εάν η ομάδα κερδίσει το Champions League. Θα πιέσει να φύγει εάν δεν τα καταφέρουν. Οι επόμενοι πέντε μήνες είναι κρίσιμοι. Θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουν άλλα δύο χρόνια στο Παρίσι" ανέφερε ο Καράσκο.

Ο Μέσι έχει συμμετάσχει σε 16 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Παρί σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει έξι γκολ, τα πέντε εξ αυτών στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ