ΤΣΕΛΣΙ

"Λονδρέζος" ο Αντσελότι;

"Λονδρέζος" ο Αντσελότι;
Κάρλο Αντσελότι

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Sky Sports News ο Κάρλο Αντσελότι συμφώνησε με Τσέλσι

Οι εκπρόσωποι του Κάρλο Αντσελότι φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από συνάντηση των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει πλέον είναι να τα βρουν οι σύλλογοι στην αποζημίωση που θα πρέπει να καταβληθεί για να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιό του ο Ιταλός.
Οι πληροφορίες ήθελαν την Τσέλσι να είχε ελαχιστοποιήσει τους στόχους της όσον αφορά τον προπονητή που θα διαδεχόταν τον Άβραμ Γκραντ στην τεχνική ηγεσία σε μόλις δύο ονόματα. Αυτά των Μαρκ Χιουζ και Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Μπλάκμπερν όμως φαίνεται ότι αποτελεί διακαή πόθο του Τακσίν Σιναβάτρα που σκοπεύει να τον φέρει στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" ως αντικαταστάτη του Σβεν Γκόραν Έρικσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Ο έτερος υποψήφιος είναι φυσικά ο τεχνικός των "ροσονέρι".

Μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, αποκάλυψε ότι ο ιταλικός σύλλογος απέρριψε πρόταση της των "μπλε" που ήθελαν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό κόουτς.

Αλλά τελικά η συμφωνία επιτεύχθηκε και το επόμενο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του Αντσελότι στο "νησί" είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τη Μίλαν, όσον αφορά την αποζημίωση.






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ